YouCMSAndBlog Module Generator Wizard Plugin


Στορκ: Είναι κρίμα να χάνουμε παιδιά απο την Ακαδημία!

PDF Print E-mail
Friday, 02 May 2014 15:46 | Συντάχθηκε απο τον/την sportteam   
Share

Για την διαφαινόμενη απώλεια του τίτλου αλλά και τους στόχους της ομάδας Νέων του Ολυμπιακού μίλησε ο προπονητής των ερυθρόλευκων Μπέρντ Στόρκ

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στο gavros.gr και τον Δημήτρη Μαργωμένο:

«Εντάξει, το πρωτάθλημα χάθηκε. Δεν μπορούμε να κατακτήσουμε την πρώτη θέση. Μπορεί να τον νικήσαμε τον ΠΑΟΚ, αλλά μέχρι το τέλος δεν είναι εφικτό να τερματίσουμε εμείς στην κορυφή. Η σεζόν, όμως, είναι επιτυχημένη.

Είδαμε αρκετά παιδιά να παίζουν στην πρώτη ομάδα. Ο κ. Μίτσελ τα εμπιστεύτηκε και τους έδωσε την ευκαιρία. Αυτή είναι η αληθινή ακαδημία. Έτσι πρέπει να δουλεύει κάθε ομάδα».

Παράλληλα, ο Γερμανός κόουτς επανέφερε το θέμα δημιουργίας ομάδας Β’ από τον Ολυμπιακό, καθώς τόνισε ότι είναι κρίμα να φεύγουν παιδιά επειδή δεν είναι έτοιμα ακόμα να κάνουν το μεγάλο βήμα, ενώ θα μπορούσαν να βελτιώνονταν και να αποτελούσαν στο μέλλον μονάδες του συλλόγου:

«Είναι πολύ κρίμα να χάνουμε παίκτες που τους δουλεύουμε χρόνια στην ακαδημία και οι οποίοι δεν είναι άμεσα έτοιμοι να παίξουν στην πρώτη ομάδα του Ολυμπιακού. Δεν μπορούν να δοθούν όλοι δανεικοί.

Το συγκεκριμένο θέμα θα το ξαναδούμε μέσα στο καλοκαίρι». Όσον αφορά τη νίκη της ομάδας με τον ΠΑΣ Γιάννινα στο Ρέντη (1-0), σχολίασε ο Μπερντ Στορκ: «Ήταν πολύ δύσκολο παιχνίδι. Αμυντικά ήμασταν εξαιρετικοί.

Στο δεύτερο παίξαμε πολύ καλύτερα, πιο ομαδικά και καταφέραμε να σκοράρουμε με τον Ψυχογιό. Το 1-0 μπορεί να μην είναι αρκετό για μια ομάδα όπως εμείς, αλλά ουσία έχει ότι κάναμε το χρέος μας και πήραμε τη νίκη.

Είχαμε και αρκετές απουσίες. Ο Βλάχος και ο Γιάνκοβιτς ήταν τιμωρημένοι, ο Παπασάββας τραυματίας, ο Στρέζος και ο Βούρος ήταν με την πρώτη ομάδα. Δώσαμε έτσι την ευκαιρία στον Ηλιάδη να παίξει στη θέση του τερματοφύλακα και τα πήγε μια χαρά.

Είχε μερικές καλές αποκρούσεις. Βάλαμε και τον Σάλιακα στη μεσαία γραμμή, που δεν είναι αυτή η θέση του, αλλά είχε πολύ καλή παρουσία».

Share
 

Τελευταία Νέα

powered by στοιχημα
YouCMSAndBlog Module Generator Wizard Plugin
ΜΟΝΙΜΕΣ ΣΤΗΛΕΣ


top