SL-K20: ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ-ΠΑΟΚ 2-3 (ΒΙΝΤΕΟ+ΕΙΚΟΝΕΣ)

PDF Print E-mail
Saturday, 01 March 2014 18:57 | Συντάχθηκε απο τον/την sportteam   
Share

Σημαντική νίκη πανηγύρισε η ομάδα Νέων του ΠΑΟΚ που πέρασε νικηφόρα απο την Κρήτη επικρατώντας δύσκολα του Εργοτέλη στο Μαρτινένγκο με 2-3, στο πλαίσιο της 27ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Κ20 της Σούπερ Λίγκ.

Οι ποδοσφαιριστές του Βλάνταν Ίβιτς δεν πλήρωσαν το κακό διάστημα στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου, όταν και απώλεσαν το προβάδισμα και με πολύ όμορφα γκολ πέτυχαν μια μεγάλη νίκη που τους διατηρεί στη δεύτερη θέση, δύο βαθμούς πίσω από τον Ολυμπιακό, με δυο ματς λιγότερα.

Μάλιστα οι δυο πρωτοπόροι αναμετρώνται το προσεχές σαββατοκύριακο στην Θεσσαλονίκη και ο ΠΑΟΚ έχει την ευκαιρία να περάσει πρώτος.

Το ματς ξεκίνησε καλά, έστω κι αν μόλις στο 5’ ο Κυριάκος Σαββίδης έχασε πέναλτι. Ο ίδιος παίκτης όμως στο 10´ έδωσε προβάδισμα στον ΠΑΟΚ με πολύ όμορφη ενέργεια και πλασέ.

Όμως ακολούθησε ένα κενό διάστημα και λάθη της άμυνας που επέτρεψαν στον Εργοτέλη αρχικά την ισοφάριση (24' Nokaj) και λίγο μετά το προβάδισμα (36' Μερτίρι).

Στο δεύτερο ημίχρονο ήταν η σειρά του Πόζογλου να εκτελέσει δυο πανέμορφα γκολ. Πρώτο με πλασέ μετά από εξαιρετική κάθετη πάσα του Κουλούρη και έπειτα με κατέβασμα μακρινής μπαλιάς του Παπαδόπουλου και δυνατό σουτ από το ύψος της περιοχής.

Αυτά ήταν αρκετά για να πανηγυριστεί μια νίκη που διατηρεί την ομάδα σε τροχιά τίτλου.

Οι συνθέσεις:

ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ: Χανιωτάκης, Παντελλάκης, Παρθενιάδης, Τουρνάκης, Βογιατζής, Χρυσοφάκης, Φλεβάρης, Μερτίρι, Κουιρουκίδης, Φουκαράκης, Νοκάι.

ΠΑΟΚ: Σοϊλεμέζογλου, Τοπαλίδης (70΄ Πιαστόπουλος), Πούγγουρας, Κιόσε, Βασαϊτης, Τουμανίδης, Πολύζος, Σαββίδης (90΄ Τσελεπίδης), Πόζογλου, Παπαδόπουλος (75΄ Δεληγιαννίδης), Κουλούρης.


ΔΕΙΤΕ ΕΙΚΟΝΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗ...ΕΔΩ


ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

Share
 

powered by στοιχημα
ΜΟΝΙΜΕΣ ΣΤΗΛΕΣ


top