SL-K20: ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ-ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ 2-3

PDF Print E-mail
Monday, 13 January 2014 17:40 | Συντάχθηκε απο τον/την sportteam   
Share

Την νίκη στις καθυστερήσεις με σκορ 3-2 πήραν οι Νέοι U-20 του Εργοτέλη, απο τον Λεβαδειακό στον αγώνα που έγινε την Κυριακή το πρωί στο γήπεδο των αθλητικών εγκαταστάσεων της Ε.Π.Σ.Β., για την 19η αγωνιστική της Super League U20.

Στο 15’ ο Βελέντζας με σουτ μέσα από την περιοχή άνοιξε το σκορ, αλλά οι φιλοξενούμενοι οκτώ λεπτά αργότερα ισοφάρισαν με τον Μερτίρι. Στο 31’ το σουτ του Πέππα απέκρουσε ο τερματοφύλακας, ενώ στο 39’ έπειτα από ατομική ενέργεια και σουτ του Καπού η μπάλα έφυγε πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.

Κόντρα στη ροή του ματς οι φιλοξενούμενοι σκόραραν και πήραν το προβάδισμα ένα λεπτό πριν τη λήξη του ημιχρόνου και πάλι με τον Μερτίρι. Στο 48’ ο Σμυρναίος έκανε την ατομική ενέργεια και το σουτ, αλλά ο τερματοφύλακας του Εργοτέλη U20 απέκρουσε με τα πόδια σε κόρνερ. 

Το κόρνερ εκτέλεσε από τα δεξιά ο Πέππας, ο Σκέμπης έπιασε το απευθείας σουτ, αλλά η μπάλα έφυγε άουτ. 

Στο 59’ ο Πέππας με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι έφερε το ματς στα ίσια. όμως οι φιλοξενούμενοι στο τέταρτο λεπτό των καθυστερήσεων κατάφεραν να πάρουν τη νίκη με τον Μερτίρι να πετυχαίνει το τρίτο προσωπικό του τέρμα.

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ: Κολέτσι, Αντωνίου, Γοργάκης, Κυπραίος (75’ Αντωνιάδης), Βελέντζας (88’ Καψάσκης), Σμυρναίος, Κουτσούκης (80’ Τόπι), Καπός, Πέππας, Σκέμπης, Celanji.

ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ: Δασκαλάκης, Γενιτσαρίδης, Λίκα, Ξημεράκης, Τουρνάκης, Φλεβάρης, Βογιατζής, Nokaj, Χρυσοφάκης (82’ Φουκαράκης), Μερτίρι (94’ Λέλεκας), Sereinig (88’ Κριτσωτάκης).

Share
 

powered by στοιχημα
ΜΟΝΙΜΕΣ ΣΤΗΛΕΣ


top