Έλληνας άσος με αφίσα Ντέμη στο δωμάτιο ως τα 15!

PDF Print E-mail
| Συντάχθηκε απο τον/την sportteam   
Share

Ποιος ποδοσφαιριστής ήταν οπαδός της ΑΕΚ με αφίσα του Ντέμη Νικολαϊδη στο δωμάτιό του μέχρι λίγο πριν παίξει μπάλα σε άλλη μεγάλη ελληνική ομάδα; Ε, δεν θα το πιστεύετε!

Η επιστροφή του Γιαννιώτα στη Σούπερ Λίγκα τη δεδομένη χρονική στιγμή είναιαδύνατη. Θα μπορούσε να γίνει μόνο αν ο νεαρός επιθετικός άλλαζε μάνατζερ (Πολ Κουτσολιάκος), αν ο ΠΑΟΚ …άλλαζε πόλη, ή, τέλος πάντων, αν η (αγαπημένη του) ΑΕΚ έπαιζε στη Σούπερ Λίγκα. 

Τότε ναι, ίσως, το συζητούσαμε… 

Πάντως, αν μία ομάδα θέλει να πάρει τον Γιαννιώτα, θα πρέπει να σκάσει τουλάχιστον μια500άρα στη Φορτούνα Ντίσελντορφ. Δεν είναι τυχαίο, άλλωστε, πως στις γιορτές όταν άλλη γερμανική ομάδα ρώτησε για την αξία του Γιαννιώτα ορίστηκαν από την ομάδα του τιμή εκκίνησης τα 800 χιλιάρικα! Είπατε τίποτα;

Ο πρώην άσος του Άρη υπολογίζεται από τη Φορτούνα παρόλο που ακόμα δεν παίζει βασικός. Μπορεί να μην έχει καθιερωθεί στη γερμανική ομάδα (8 συμμετοχές – 1γκολ) αλλά αυτό συνέβη επειδή ήταν πίσω τακτικά και γιατί δεν έχει τις δυνατότητες.

Στη Φορτούνα πιστεύουν πολύ στον Γιαννιώτα (ήδη μπορεί να συνεννοηθεί στα γερμανικά) και εκτιμάται πως στο δεύτερο γύρο θα κερδίσει φανέλα βασικού.Βέβαια, υπάρχει στη μέση και το όνειρο του μπαμπά Γιαννιώτα που είναι να δει κάποια στιγμή το γιο του με τη φανέλα της ΑΕΚ.

Αυτό θα πρέπει να το υπολογίσουμε καθώς και ο παίκτης είναι δηλωμένος οπαδός της Ένωσης. Ο Γιαννιώτας μέχρι τα 15 του ήταν φανατικός ΑΕΚτζής και μάλιστα, όπως έχει παραδεχθεί κάποια στιγμή και ο ίδιος, είχε αφίσα του Ντέμη Νικολαϊδη στο δωμάτιό του!

Δεν αποκλείεται, λοιπόν, όταν με το καλό η ΑΕΚ επιστρέψει στα μεγάλα σαλόνια, ο παίκτης να φορέσει τη φανέλα που μικρός αγαπούσε σαν τρελός. Πάντως, προς το παρόν δεν βιάζεται για κάτι τέτοιο και είναι ξεκάθαρο πως έχει στόχο την ευρωπαϊκή καριέρα.


Πηγή:sportdog.gr

Share
 

ΜΟΝΙΜΕΣ ΣΤΗΛΕΣ


top