YouCMSAndBlog Module Generator Wizard Plugin

Κ20: ΑΕΚ-ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ 2-2

PDF Print E-mail
Saturday, 09 April 2016 16:08 | Συντάχθηκε απο τον/την sportsteam   
Share

Βαθμούς και εντυπώσεις μοιράστηκαν το Σάββατο στα Σπάτα ΑΕΚ και Πανιώνιος, οι οποίοι αναδείχθηκαν ισόπαλοι 2-2 στο πλαίσιο της 29ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Νέων Κ20 της Super League.

Ο Πανιώνιος μπήκε δυνατά στο μάτς και το διπλό δοκάρι των Οικονομίδη-Αρσενίδη στο 30' του στέρησε την δυνατότητα να ηγηθεί στο σκόρ.

Αυτό που δεν κατάφεραν οι κυανέρυθροι νωρίτερα το πέτυχε η ΑΕΚ στο 32', με τον Κυριαζή να εκτελεί εύστοχα πέναλτι που κέρδισε ο ίδιος και να γράφει το 1-0.

Σε υποδειγματική αντεπίθεση της η Ένωση στο 44' έκανε δύο τα τέρματά της με τον Αντωνίου.

Στο δεύτερο ημίχρονο η ΑΕΚ δέχθηκε την πίεση των φιλοξενούμενων που πέρασαν στην αντεπίθεση για να αντιστρέψουν την εις βάρος τους κατάσταση. Αυτό τελικά κατέστη δυνατό στο 52' έπειτα απο φάουλ του Βουκελάτου και την προβολή του Σταυρόπουλου, και το τέρμα του Βουκελάτου (πέναλτι) στο 4ο λεπτό των καθυστερήσεων.

Στα Σπάτα ο Ζήκος

Στο Δημοτικό Στάδιο των Σπατων βρέθηκε ο Άκης Ζήκος το Σάββατο. Ο πρώην επικεφαλής των Ακαδημιών της ΑΕΚ παρακολούθησε τον αγώνα της ΑΕΚ Κ20 με τον Πανιώνιο, είδε παλιούς του συναδέλφους και ανθρώπους με τους οποίους συνεργάζονταν το πρόσφατο παρελθόν, ενώ είχε και τετ-α-τετ με τον Ντούσαν Μπάγιεβιτς, με τον τον οποίο τα είπε σε άριστο κλίμα

Οι συνθέσεις των ομάδων

AEK: Πάντος, Βιδάλης, Γραμματίκας, Μαρκοπουλιώτης, Γιαννούτσος, Γαλανόπουλος, Καρβουνίδης (66' Παπίτσας) Αντωνίου (75' Ασπρογιάννης) Τσέλιος, Βλαχομήτρος, Κυριαζής (66' Λίτσι).

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ: Αστράς, Βλάχος (62' Δάβρης), Μήτκας, Κουτσοποδιώτης, Σταυρόπουλος, Πινιώτης, Βουκελάτος, Αρσενίδης (78' Μπιμάι) Αντωνακόπουλος, Οικονομίδης, Μπρέμπος (46' Κερασίδης)

Share
 




powered by στοιχημα
YouCMSAndBlog Module Generator Wizard Plugin
ΜΟΝΙΜΕΣ ΣΤΗΛΕΣ