YouCMSAndBlog Module Generator Wizard Plugin


Φιλική ήττα για τους Νέους του Παναθηναικού

PDF Print E-mail
Friday, 08 August 2014 05:05 | Συντάχθηκε απο τον/την sportsteam   
Share

Την ήττα με 1-0 από τον Εθνικό γνώρισε η ομάδα Νέων του Παναθηναικού την Τετάρτη στο Κορωπί, σε φιλικό προετοιμασίας ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου. 

Η ομάδα των Σάμιου και Μαραγκού μπορεί να ηττήθηκε απο την πρώτη ομάδα του Εθνικού Πειραιώς με 1-0 , όμως έδειξε θετικά δείγματα και είχε καλή αγωνιστική παρουσία.

Το προπονητικό τίμ του τριφυλλιού δοκίμασε πρόσωπα και σχήματα θέλοντας να δώσει χρόνο συμμετοχής σε όλους τους ποδοσφαιριστές που είχε στην διάθεση του.

Για τους πράσινους αγωνίστηκαν και δυο υπό δοκιμή ποδοσφαιριστές ο 17χρονος Νοτιοαφρικανός Σακίλ Άμπραχαμς αλλά και ένας 97άρης Αυστραλός ονόματι Τζακ.

Το επόμενο φιλικό για τους νέους του Παναθηναικού έχει προγραμματιστεί για το Σάββατο το απόγευμα με αντίπαλο τον Αστέρα Τρίπολης.

Η σύνθεση του ΠαναθηναικούΚότσαρης, Ζούλης, Τζανουλίνος, Μυριθανός, Αγγελόπουλος Γ', Μπαλατσούρας, Μπαμίχα, Μαλντίν, Τούντορ, Γερωκονσταντής, Λάμπρου

Στο δεύτερο μέρος έπαιξαν και οι: Βασίλας, Τριανταφυλλόπουλος, Στρατήγης, Αγγελόπουλος Β', Ζαφειράκης, Παπανικολάου, Χατζηγιοβάννη, Χαλκιαδάκης, Άμπραχαμς, Τζακ.

Share
 

powered by στοιχημα
YouCMSAndBlog Module Generator Wizard Plugin
ΜΟΝΙΜΕΣ ΣΤΗΛΕΣ


top