YouCMSAndBlog Module Generator Wizard Plugin


Κ20: Παναθηναικός-Αστέρας 3-2

PDF Print E-mail
Sunday, 10 August 2014 13:15 | Συντάχθηκε απο τον/την sportsteam   
Share

Την νίκη με σκόρ 3-2 πήραν οι Νέοι του Παναθηναικού κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης σε φιλικό προετοιμασίας που διεξήχθη το Σάββατο (9/8) στο Κορωπί.

Η ομάδα του Μίλαν Παβλοβιτς προηγήθηκε με τον Τριανταφύλλη για να ισοφαρίσει λίγο αργότερα σε 1-1 ο Γιώργος Αγγελόπουλος με απευθείας εκτέλεση φάουλ.

Το συγκρότημα των Σάμιου και Μαραγκού ανέβασε κατακόρυφα την απόδοση του και πήρε το προβάδισμα με τέρμα του Λάζαρου Λάμπρου.

Οι ''αρκάδες'' με την σειρά τους ισοφάρισαν σε 2-2 με τον Γογωνά όμως το τριφύλλι δεν είχε πεί την τελευταία του λέξη. Ο Γεροκωνσταντής βρέθηκε σε πλεονεκτική θέση και με όμορφο τελείωμα έδωσε την νίκη στην ομάδα του γράφοντας το τελικό 3-2.

Παναθηναϊκός: Κότσαρης, Ζαφειράκης, Ζούλης, Τζανουλίνος, Στρατήγης, Αγγελόπουλος Γ', Αγγελόπουλος Β', Παπανικολάου, Χατζηγιοβάννης, Λάμπρου, Χαλκιαδάκης.

Έπαιξαν και οι Βασίλας, Τούντορ, Τριανταφυλλόπουλος, Μπαλατσούρας, Μαλντίν, Μπαμίχα, Γεροκωνσταντής, Άμπραχαμς, Τζακ, Ρικάρντο.

Αστέρας: Στεφανίδης, Γογωνάς, Παπαγγελής, Καστριτσέας, Μάνος, Βελισσάρης, Κονίδας, Α. Τσιώλης, Σαλαπάτας, Μηλιώτης, Τριανταφύλλης.

Έπαιξαν και οι Βαζούκης, Δελής, Τριανταφυλλόπουλος, Γκρόσιος, Καπετάνος. Δεν έπαιξαν οι Τσόφλιος, Παπαπέτρου και Χρήστου, που είναι τραυματίες.

Share
 

powered by στοιχημα
YouCMSAndBlog Module Generator Wizard Plugin
ΜΟΝΙΜΕΣ ΣΤΗΛΕΣ


top