YouCMSAndBlog Module Generator Wizard Plugin


Φιλική ήττα για την Κ20 του Ατρόμητου

PDF Print E-mail
Sunday, 10 August 2014 13:46 | Συντάχθηκε απο τον/την sportsteam   
Share

Την ήττα με 4-0 γνώρισε η ομάδα Κ20 του Ατρόμητου απο την πρώτη ομάδα του Πανελευσινιακού, σε φιλικό προετοιμασίας που διεξήχθη το Σάββατο (9/8) στην έδρα του τελευταίου.

Η εικόνα των Νέων του Ατρόμητου στην φιλική ήττα από την πρώτη ομάδα του Πανελευσινιακού με το βαρύ 4-0 άφησε ικανοποιημένους τους ανθρώπους των ''κυανόλευκων''.

Το τεχνικό τιμ των ''περιστεριωτών'' είδε αυτά που ήθελε να δει και ήταν λογικό οι παίκτες της πρώτης ομάδας των γηπεδούχων να πάνε το παιχνίδι στη δύναμη και να επικρατήσουν.

Ο προπονητής Γιώργος Κορακάκης που δοκίμασε πρόσωπα και σχήματα είδε σε τι κατάσταση βρίσκονται οι παίκτες του και τι πρέπει να βελτιώσει ο καθένας τους ενόψει την νέας απαιτητικής χρονιάς.

ΠΑΝΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟΣ (προπονητής Πέτρος Μίχος): Τσακιλτζίδης, Κωνσταντινίδης, Αλεξανδρόπουλος, Εβερετ, Παπαπαναγιώτου, Σιδηρόπουλος, Μεϊμαρίδης, Τοπτίδης, Κατσικιάς, Μιχελής, Σκαφτούρος.

Β' ΗΜΙΧΡΟΝΟ: Νικολάκης, Κολοβός, Γεωργούλης, Παπαπαναγιώτου, Γκουτσούλας, Μακρίδης, Ανδρεαδάκης, Ριζογιάννης, Τσίγκος, Κουσκουνάς, Χίσο, Μεχμέτογλου, Οικονομόπουλος.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΘΗΝΩΝ Κ20 (προπονητής Γιώργος Κορακάκης): Θεοδωράκης, Τζιτζικαλάκης, Κατράνης, Μωραίτης, Κωστούλας, Νάτσος, Κομνηνός, Βλάχος, Ρεγκάκος, Μπαστάκος, Τσατσόπουλος.

Αγωνίστηκαν και οι: Τζίνοβιτς, Ζούκας, Λαζαρίδης, Παναγιωτόπουλος, Καλογεράς, Κυρίτσης, Κυριλίδης, Παναγιωτόπουλος Ο, Παπαδόπουλος.

Share
 

powered by στοιχημα
YouCMSAndBlog Module Generator Wizard Plugin
ΜΟΝΙΜΕΣ ΣΤΗΛΕΣ


top