SL-K17: ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ-ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ 1-0 (VIDS)

PDF Print E-mail
Tuesday, 21 January 2014 04:26 | Συντάχθηκε απο τον/την sportteam   
Share

Στην τρίτη θέση του βαθμολογικού πίνακα σκαρφάλωσε η ομάδα Κ17 του Πανιωνίου μετά την εντός έδρας νίκης της με 1-0, επι της αντίστοιχης του Αστέρα Τρίπολης στο δημοτικό της Αργυρούπολης, για την 6η αγωνιστική του 2ου γύρου, του πρωταθλήματος υποδομών της Σούπερ Λίγκ.

Οι κυανέρυθροι έπιασαν σπουδαία απόδοση και έχασαν την ευκαιρία να πετύχουν μία νίκη μεγαλύτερης έκτασης, καθώς στην τελική τους προσπάθεια ήταν ιδιαίτερα αναποτελεσματικοί.

Οι παίκτες του Δημήτρη Κουζηνού έχασαν τουλάχιστον τέσσερα τετ α τέτ κόντρα στους ''Αρκάδες'' και θα πρέπει σίγουρα να βελτιώσουν το κομμάτι αυτό εάν θέλουν να έχουν βλέψεις για κάτι μεγαλύτερο.

Αφού έχασαν τα ''άχαστα'' λοιπόν οι κυανέρυθροι τελικά επικράτησαν με γκόλ του Μαρούδα στο 45' λεπτό.

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ: Αστράς, Κιουρανάκης, Σταμίρης, Σταυρόπουλος, Μπαλωμένος, Γκίνης, Κωτσοβός, Τοπάλι (80' Συκάς), Μαρούδας (85' Οικονομίδης), Μπόκιας (86' Τούρλας), Βουκελάτος (82' Ζαρκαδούλας)

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ: Στεφανίδης, Τσέκος, Νάτσης, Ζήσης, Ι. Παπαγεωργίου, Μαργαρίτης, Συρεγγέλας, Κονίδας, Παπαπέτρου, Κυριακόπουλος, Στεργίου

Έπαιξαν και οι Τσιώλης, Καραμήτος, Δ. Παπαγεωργίου.


Μικρά-Μικρά

- Το αγώνα παρακολούθησε ο προπονητής της ομάδας Νέων του Πανιωνίου Δημήτρης Τερεζόπουλος αλλά και γνωστός Αρχισκάουτερ μεγάλης ευρωπαικής ομάδας.



Share
 

powered by στοιχημα
ΜΟΝΙΜΕΣ ΣΤΗΛΕΣ


top