SL-Κ17: ΟΦΗ-ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ 1-3 (ΒΙΝΤΕΟ)

PDF Print E-mail
Monday, 13 January 2014 17:06 | Συντάχθηκε απο τον/την sportteam   
Share

Η ομάδα Νέων U17 του Λεβαδειακού πέρασε νικηφόρα απο το Ηράκλειο, επικρατώντας με σκορ 1-3, της αντίστοιχης ομάδας του ΟΦΗ, στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής του 2ου γύρου, του πρωταθλήματος υποδομών της Σούπερ Λίγκ.

Μπορεί οι γηπεδούχοι μόλις στο 4’ να πήραν προβάδισμα με σκόρερ των Κριτσωτάκη, ωστόσο παίκτες του Λεβαδειακού με αντεπίθεση διαρκείας κατάφεραν να φέρουν το ματς στα ίσια πριν την ανάπαυλα, με το πέναλτι που κέρδισε ο Αποστολόπουλος και εκτέλεσε εύστοχα ο Milani και να κάνουν την ανατροπή στο β’ ημίχρονο με σκόρερς τον Αγγελάτο στο 60’ και τον Κωτσαλά στο 68’.

Μάλιστα, το σκορ θα μπορούσε να είχε πάρει μεγαλύτερες διαστάσεις αν ο Χατζηλάμπρος ευστοχούσε σε κάποιες από τις τέσσερις περιπτώσεις που βρέθηκε μόνος απέναντι από τον τερματοφύλακα των γηπεδούχων.

ΟΦΗ : Παπαδόπουλος, Βιτσαράς, Χατζάκης, Παπουτσάκης, Κριτσωτάκης, Κοντογιάννης, Κασαπάκης, Λεμπιδάκης Τ., Πλευράκης, Λεμονιάς, Mεταξάκης, ενώ στο β’ ημίχρονο αγωνίστηκαν και οι: Ντελής, Μαζοκοπάκης, Σαριδάκης, Τσατσάκης και Βαρδάκης.

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ: Milani, Γκλάβας, Αναστασιάδης (68’ Παλπάνης), Κουντουργιώτης, Δάβρης, Σβέρκος, Χατζηλάμπρος (55’ Μπελίτσος), Κουτσούμπας, Κωτσαλάς (70’ Hasaj), Αποστολόπουλος (85’ Λούλος), Αγγελάτος (78’ Πολυτάρχος).


ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ


Share
 

powered by στοιχημα
ΜΟΝΙΜΕΣ ΣΤΗΛΕΣ


top