YouCMSAndBlog Module Generator Wizard Plugin

Κ17: Στον τελικό η Ξάνθη, 1-0 τον Ολυμπιακό (Vids+Photos)

PDF Print E-mail
Thursday, 12 May 2016 18:56 | Συντάχθηκε απο τον/την sportsteam   
Share

Η Ξάνθη ήταν εκείνη που κατάφερε να πάρει το ένα από τα δύο εισιτήρια για τον τελικό του Σαββάτου της Superleague K17. Μπορεί οι «Πειραιώτες να είχαν τον έλεγχο στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα, αλλά οι «Ξανθιώτες» πανηγύρισαν τελικά τη νίκη, πετυχαίνοντας ένα πολύ όμορφο γκολ στα πρώτα λεπτά της «επανάληψης».

Ο Ολυμπιακός στο πρώτο μέρος είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων, χωρίς ωστόσο να είχε καταφέρει να απειλήσει με αξιώσεις την εστία της Ξάνθης. Από τα πρώτα λεπτά του παιχνιδιού οι «ερυθρόλευκοι» προσπάθησαν να σπάσουν την καλά οργανωμένη άμυνα της «ακριτικής» ομάδας. Η μεγαλύτερη ευκαιρία για την ομάδα του Μαυρογενίδη και γενικά του αγώνα ήταν στο 18ο λεπτό, όταν ο Καμπέτσης δεν κατάφερε από θέση τετ-α-τετ να νικήσει τον Σαββίδη, στη συνέχεια της φάσης ο Ξενιτίδης έστειλε την μπάλα με δυνατό σουτ άουτ. Από εκεί και πέρα οι «Πειραιώτες» κέρδισαν αρκετά κόρνερ, αλλά δεν μπόρεσαν να αξιοποιήσουν κάποιο από αυτά σε γκολ.

Για τους τυπικά φιλοξενούμενους, ο Σουλεϊμάν ήταν εκείνος που ξεχώρισε και είχε την σημαντικότερη στγμή για την ομάδα του. Συγκεκριμένα ο μεσοεπιθετικός της ομάδας του Μπερδελή κινήθηκε στην άμυνα της αντίπαλης ομάδας από τα αριστερά αλλά το σουτ που δοκίμασε σταμάτησε στο καλό τάκλιν του Τσιμπούκα.

Με το ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου ο Ολυμπιακός μπήκε πολύ δυνατά, μάλιστα ο Καμπετσής έφτασε κοντά στο γκολ όταν μπήκε από τα αριστερά στη μεγάλη περιοχή, αλλά το σουτ του δεν ήταν καλό και ο Σαββίδης μπλόκαρε την μπάλα.

Δύο λεπτά αργότερα μία από τις λίγες φορές που η Ξάνθη βρέθηκε κοντά στη περιοχή των «ερυθρόλευκων κατάφεραν να πετύχουν γκολ. Συγκεκριμένα, ο Σουλεϊμάν από τα αριστερά βρήκε με ωραία σέντρα τον Τζιβανόπουλο στο δεύτερο δοκάρι, με τον τελευταίο με ψύχραιμο πλασέ να νικάει τον Καραδαή.

Στη συνέχεια οι «Πειραιώτες» ανέβασαν την πίεση τους και είχαν κάποιες καλές στιγμές ώστε να φτάσουν σε κάποιο γκολ.

Στο 51’ ο Κωστανάσιος δοκίμασε το πόδι του από μακρινή απόσταση, χωρίς όμως να ανησυχήσει τον Σαββίδη, ο οποίος μπλόκαρε την μπάλα.

Ο Ξενιτίδης στο 74’ βρέθηκε στο ύψος της μεγάλης περιοχής, αλλά ούτε εκείνος κατάφερε να σκοράρει, αφού το σουτ του ήταν αδύναμο.

Στο 87’ λεπτό ο Σαββίδης έκανε την επέμβαση του αγώνα, όταν ο Πέιος από κοντά νικήθηκε από τον νεαρό τερματοφύλακα.

Στις καθυστερήσεις της αναμέτρησης η ομάδα του Μαυρογενίδη είχε τις σημαντικότερες ευκαιρίες. Αρχικά μετά από εκτέλεση έμμεσου φάουλ εντός της περιοχής ο Καμπέτσης έστειλε την μπάλα στο δοκάρι. Δύο λεπτά αργότερα ο Αντωνόπουλος έστειλε και εκείνος με τη σειρά του την μπάλα στο δοκάρι και με κεφαλιά στην ίδια φάση ο Πέιος σημάδεψε το οριζόντιο.

Να επισημάνουμε ότι η ομάδα της Ξάνθης αγωνίζονταν από τον 65ο λεπτό της αναμέτρησης με παίκτη λιγότερο, αφού ο Ζουμπουλίδης δέχτηκε αυστηρή δεύτερη κίτρινη κάρτα από τον διαιτητή του αγώνα και οι άνθρωποι των τυπικά φιλοξενούμενων διαμαρτυρήθηκαν έντονα.

Διακριθέντες: Από πλευράς της ξάνθης ήταν οι Σαββίδης (), Πεταλιώτης, Μελιόπουλος, Σουλεϊμάν, Τζιβανόπουλος και Ιωσηφίδης. Επίσης πολύ καλή διαχείριση από τον προπονητή της ομάδας, Κώστα Μπερδελή, ο οποίος με τις αλλαγές του κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού δεν έδωσε πολλές ελπίδες στον Ολυμπιακό να ισοφαρίσει.

Από πλευράς του Ολυμπιακού ήταν οι Ξενιτίδης, Καμπετσής, Αντωνόπουλος.

Στο δημοτικό στάδιο του Περιστερίου παραβρέθηκαν οι: Τάσος Μητρόπουλος, Νίκος Τοπολιάτης, Βασίλης Bούζας, Γρηγόρης Γεωργάτος, Γιώργος Κοκολάκης, Τάσος Θέος, Τάσος Πάντος, Σωκράτης Κοψαχείλης, Ανδρέας Νινιάδης, Πέτραγκ Τζόρτζεβιτς, Κώστας Τσάνας, Σκίμπε, Μπάμπης Ζελενίτσας, Σπύρος Λιβαθινός, Αντώνης Νικοπολίδης, Γιάννης Γκούμας,  Γιάννης Παπαδημητρίου, Λουτσιάνο Ντε Σόουζα και αρκετοί ακόμα ποδοσφαιράνθρωποι.

Επίσης, στο γήπεδο για να παρακολουθήσουν από κοντά την ημιτελική φάση της Κ17 SuperLeague και αρκετοί μάνατζερ.

Συνθέσεις

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Καράδαης, Αμπάρα, Χατζηχρήστου(77’ Μανωλάκης), Γιανναράκης, Τσιμπούκας, Νεοφυτίδης(65΄Αντωνόπουλος), Κωστανάσιος(70’ Χατζηιωαννίδης), Αγγελόπουλος, Τσιριγώτης(53’ Βοΐλης), Ξενιτίδης(80’ Πέιος), Καμπετσής.

SKODA ΞΑΝΘΗ: Σαββίδης, Χασάνογλου, Παπάζογλου, Θεοφυλάκης, Πεταλιώτης, Μελιόπουλος, Ζουμπουλίδης, Τσάπαρης, Αθανασιάδης(45’ Τζιβανόπουλος- 93’ Τενεκές), Σουλεϊμάν(72’ Ιωσηφίδης- 91’ Ιωάννου), Καλογιάννης(85’ Σπριντόνοβ).

Διαιτητής: Σταθόπουλος(ΔΥΤ. ΑΤΤΙΚΉΣ), Α΄Βοηθός: Δημόπουλος(ΔΥΤ. ΑΤΤΙΚΗΣ), Β΄Βοηθός: Δουλγεράκης(ΑΝ. ΑΤΤΙΚΗΣ), 4Ος διαιτητής(ΑΝ. ΑΤΤΙΚΗΣ).

 

*Δείτε εδώ το σχετικό Photostory

Θα ακολουθήσoυν βίντεο και δηλώσεις των πρωταγωνιστών.


Δείτε τα επίσημα στιγμιότυπα της Nova...ΕΔΩ


Επιμέλεια: Γκίνης Χρήστος

Τμήμα ειδήσεων Sports-Academies.gr

Share
 




Τελευταία Νέα

ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ 07.19.2016

Τσεκάρει ταλέντα απο το Ηράκλειο ο Νίκος Νιόπλιας
Τσεκάρει ταλέντα απο το Ηράκλειο ο Νίκος Νιόπλιας

ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ 07.19.2016

Δανεικός στην Κηφισιά ο Κυριαζής
Δανεικός στην Κηφισιά ο Κυριαζής

ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ 07.19.2016

Στο Ζευγολατιό ο Μπρέμπος
Στο Ζευγολατιό ο Μπρέμπος

ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ Ακαδημίες Εξωτερικού 07.19.2016

Καταλήγει στη Ρεάλ ο «νέος Ρονάλντο»! (vid)
Καταλήγει στη Ρεάλ ο «νέος Ρονάλντο»! (vid)

ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ 07.19.2016

Νίκη του Παναθηναικού με 6-1 επί του Άρη Λεμεσού, ξεχώρισαν Χατζηγιοβάννης και Πίσπας
Νίκη του Παναθηναικού με 6-1 επί του Άρη Λεμεσού, ξεχώρισαν...

ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ 07.19.2016

Πρώτη για την K20 του Αστέρα με νέο προπονητή
Πρώτη για την K20 του Αστέρα με νέο προπονητή

ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ 07.19.2016

«Δένει» Τσέλιο με επαγγελματικό συμβόλαιο
«Δένει» Τσέλιο με επαγγελματικό συμβόλαιο

ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ 07.19.2016

ΑΕΚ: Σημαντική προσθήκη για την Κ20, απέκτησε τον 17χρονο Πολωνό μέσοεπιθετικό Άνταμ Μπλούμα (VIDEO)
ΑΕΚ: Σημαντική προσθήκη για την Κ20, απέκτησε τον 17χρονο...

ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ 07.18.2016

Το πρόγραμμα της Σούπερ Λιγκ K-20
Το πρόγραμμα της Σούπερ Λιγκ K-20

Ελλάδα και Κόσμος 07.18.2016

«Χώνει» τους γιους του στην Ρεάλ Μαδρίτης ο Ζιντάν
«Χώνει» τους γιους του στην Ρεάλ Μαδρίτης ο Ζιντάν
powered by στοιχημα
YouCMSAndBlog Module Generator Wizard Plugin
ΜΟΝΙΜΕΣ ΣΤΗΛΕΣ