SL-Κ15: ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ-ΟΦΗ 1-0

PDF Print E-mail
Tuesday, 26 November 2013 18:00 | Συντάχθηκε απο τον/την sportsteam   
Share

Ο Ατρόμητος επικράτησε του ΟΦΗ με 1-0 στο ''Νταμάρι'', στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής του δευτέρου γύρου, του πρωταθλήματος κ15 και παρέμεινε στην κορυφή του νοτίου ομίλου με 19 βαθμούς.

Οι παίκτες του Σωτήρη Θεοδώρου, συνεχίζουν την τρελή τους κούρσα στο πρωτάθλημα κ15, έχοντας στο ενεργητικό τους έξι νίκες, μία ισοπαλία και 19 βαθμούς στο σακούλι τους.

Στο αγωνιστικό κομμάτι τώρα οι περιστεριώτες ευτύχησαν να προηγηθούν μόλις στο 8' με τον Μπαρμπαγιάννη που εκμεταλλεύτηκε με τον καλύτερο τρόπο την εξαιρετική ασίστ του Αγγελόπουλου και με υποδειγματικό πλασέ έστειλε την μπάλα στην αριστερό παραθυράκι του Γιακουμή για το 1-0 το οποίο έμελλε να είναι και το τελικό σκόρ του αγώνα..

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (Σωτήρης Θεοδώρου): Κίναλης, Αποστόλου, Σιοροβίγκας, Ιγκμπινόμπα, Λώλος, Χατζοβασιλάκης, Σαφράς (57’ Καρούτζος), Αγγελόπουλος, Μπαρμπαγιάννης (80’ Κωστόπουλος), Παναγιωτίδης, Στριγκώνης (75’ Χασιώτης).

ΟΦΗ (Κώστας Παντζαρίδης): Γιακουμής, Αποστολάκης, Λιοδάκης, Πλουμής, Τζιράκης, Λαμπριανίδης, Βιτσακτσάκης (58’ Σχοιναράκης), Χαλκιαδάκης (72’ Κονιός), Βασιλάκης, Αμανάκης (46’ Κοπιδάκης), Ρουσάκης (41’ Νύκταρης).

Share
 

powered by στοιχημα
ΜΟΝΙΜΕΣ ΣΤΗΛΕΣ


top