SL-K15:ΟΦΗ - ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ 1-2 (VIDEO)

PDF Print E-mail
Sunday, 06 October 2013 12:18 | Συντάχθηκε απο τον/την sportsteam   
Share

Με το διπλό απέδρασαν οι Παίδες του Ατρόμητου απο την Κρήτη, καθώς επιβλήθηκαν του ΟΦΗ με σκόρ 2-1, στα πλαίσια της 3ης Αγωνιστικής του πρωταθλήματος κ15 της Σούπερ Λίγκ.

Η ομάδα του Κώστα Παντζαρίδη άνοιξε το σκορ μόλις στο 8΄ με τον Βασιλάκη ο οποίος με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι έκανε το 1-0. O OΦΗ δεν κατάφερε όμως να κρατήσει για πολύ το προβαδισμα, καθώς οι παίκτες του Σωτήρη Θεοδώρου πέρασαν στην αντεπίθεση.

Το 1-1 ήρθε απο την όμορφη προσπάθεια του Στριγκώνη που πέρασε δύο αμυντικούς του ΟΦΗ και με δυνατό σουτ έστειλε την μπάλα στην κλειστή γωνία του Τσακαλιού. Η ανατροπή ολοκληρώθηκε με το καταπληκτικό γκόλ του Παπαδάτου με απευθείας εκτέλεση κόρνερ.

ΟΦΗ (Κώστας Παντζαρίδης): Τσακαλιός, Λιοδάκης, Πλουμής, Τζιράκης, Αποστολάκης, Λαμπριανίδης, Κονιός, Αμανάκης, Βασιλάκης, Κοπιδάκης, Βιτσαξάκης. Έπαιξαν και οι Ρουσάκης, Χαλκιαδάκης, Νύκταρης και Προνάκης.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (Σωτήρης Θεοδώρου): Κίναλης, Αποστόλου, Σιοροβίγκας, Ιγκμπινόμπα, Λώλος, Χατζοβασιλάκης, Παπαδάτος, Αγγελόπουλος, Μπαρμπαγιάννης (54’ Σαφράς), Παναγιωτίδης, Στριγκώνης.

 

 

*Το βίντεο είναι παραγωγής της HIGH DEFINITION PRODUCTIONS (Tηλ.6974108004)

Share
 

Τελευταία Νέα

powered by στοιχημα
ΜΟΝΙΜΕΣ ΣΤΗΛΕΣ


top