YouCMSAndBlog Module Generator Wizard Plugin

Πολυκατοικία και στο βάθος ξενώνες για τις Ακαδημίες της ΑΕΚ!

PDF Print E-mail
Thursday, 26 December 2013 21:26 | Συντάχθηκε απο τον/την sportsteam   
Share

Ποιες οι σκέψεις των ανθρώπων των ακαδημιών για την... ενίσχυση όλων των τμημάτων της ΑΕΚ.

Το δημοσίευμα του aek365.com, αναφέρει χαρακτηριστικά: Οι ακαδημίες της ΑΕΚ δουλεύουν πλέον σε... επαγγελματικά πρότυπα και στόχος είναι μέσα από αυτές να βγουν ποδοσφαιριστές που θα μπορέσουν να στελεχώσουν την πρώτη ομάδα.

Για να γίνει όμως αυτό, θα πρέπει να υπάρξουν και οι απαραίτητες επενδύσεις, που θα βοηθήσουν τα τμήματα υποδομών στην καλύτερη λειτουργία τους. Και για αυτό το πλάνο ο Δημήτρης Μελισσανίδης δείχνει θετικότατος να το στηρίξει με κάθε τρόπο.

Το πρώτο βήμα έγινε με την αγορά του πούλμαν, το οποίο λύνει ένα πολύ μεγάλο πρόβλημα μετακίνησης που είχαν πολλά παιδιά (και οι γονείς τους). Το επόμενο μεγάλο βήμα έγινε με την μετακόμιση των ακαδημιών στα Σπάτα (όλα τα τμήματα θα μπουν εκεί μόλις τοποθετηθούν οι προβολείς).

Το τελευταίο και εξίσου σημαντικό αναμένεται να γίνει με την κατασκευή ξενώνων, όπου θα μπορεί η ΑΕΚ να φιλοξενεί παιδιά από επαρχία και εξωτερικό (όπως ο ομογενής Θανάσης Τσιρίμπας που συμφώνησε ήδη με την ομάδα), μη χάνοντας περιπτώσεις νεαρών παικτών που δεν θα μπορεί να τους παρέχονται τα βασικά για την παραμονή τους στην πρωτεύουσα.

Ωστόσο, μέχρι να κατασκευαστούν οι ξενώνες που θα φιλοξενούν τους νεαρούς ποδοσφαιριστές και προκειμένου να μην χαθεί χρόνος, εξετάζονται οι εναλλακτικές επιλογές. Μία από αυτές που φαίνεται να είναι έτοιμη να υλοποιηθεί, είναι εύρεση μίας πολυκατοικίας (με πολλά διαμερίσματα), η οποία θα ενοικιαστεί εξολοκλήρου για τα παιδιά που αγωνίζονται στις ακαδημίες της ΑΕΚ.

Μάλιστα, το σχέδιο δείχνει να προχωράει καθώς ήδη έχει εντοπιστεί η πολυκατοικία, η οποία είναι στα Σπάτα και πολύ κοντά στο προπονητικό κέντρο της ομάδας. Με αυτή την προοπτική άλλωστε γίνονται -σχεδόν σε εβδομαδιαία βάση- δοκιμές στα Σπάτα, με παιδιά που έρχονται από όλη την Ελλάδα.

Share
 

YouCMSAndBlog Module Generator Wizard Plugin

YouCMSAndBlog Module Generator Wizard Plugin
powered by στοιχημα
ΜΟΝΙΜΕΣ ΣΤΗΛΕΣ




MEDIA GALLERY

{dmotion width="200" height="167"}xu5qgh{/dmotion}

{dmotion width="200" height="167"}xulbnz{/dmotion}

{dmotion width="200" height="167"}xua3vz{/dmotion}

{dmotion width="200" height="167"}xurggc{/dmotion}

{dmotion width="200" height="167"}xunxt1{/dmotion}

{dmotion width="200" height="167"}xujnc1{/dmotion}

{dmotion width="200" height="167"}xurggf{/dmotion}

{dmotion width="200" height="167"}xulbe2{/dmotion}

top