YouCMSAndBlog Module Generator Wizard Plugin

Αυτοί που έρχονται!

PDF Print E-mail
Thursday, 26 December 2013 18:16 | Συντάχθηκε απο τον/την sportsteam   
Share

Εκτός από τους πιτσιρικάδες της ακαδημίας που έχουν ήδη πάρει ευκαιρίες με την πρώτη ομάδα, υπάρχουν και αυτοί που περιμένουν την σειρά τους για να δείξουν στον Γιάννη Αναστασίου τι μπορούν να κάνουν.

Αποστολόπουλος, Μουζακίτης και Γιαννιτσάνης, έχουν ήδη κάνει ντεμπούτο με τον Παναθηναϊκό, ωστόσο δεν έχουν μία σίγουρη θέση στην αποστολή της ομάδας... Οι δύο πρώτοι έχουν καταφέρει να αγωνιστούν την φετινή περίοδο (1 και 2 συμμετοχές αντίστοιχα), όμως οι τραυματισμοί του νεαρού επιθετικού είχαν ως αποτέλεσμα την έλλειψη ρυθμούς.

Όσο αφορά τον εξτρέμ από την Κέρκυρα, μετά τις δύο συμμετοχές που έκανε στην αρχή της χρονιάς, τον βλέπουμε μόνο με την ομάδα Νέων όπου κάνει πολύ καλές εμφανίσεις, όπως και ο Γιαννιτσάνης που ακόμα παλεύει να κερδίσει μια θέση στην πρώτη ομάδα.

Οι άλλοι δύο που συμπληρώνουν αυτή την εξάδα, είναι οι Αναστασόπουλος και Σταματάκης. Αμφότεροι, βρέθηκαν στην προετοιμασία το καλοκαίρι, αλλά κανείς δεν έχει κάνει ακόμα το ντεμπούτο του με την πρώτη ομάδα.

Ο Αναστασόπουλος βρέθηκε στην αποστολή κόντρα στον Απόλλωνα, αλλά ως εκεί… Εντυπωσιάζει με την ομάδα Νέων, αφού είναι με διαφορά ο MVP της ομάδας στο πρώτο μισό του πρωταθλήματος.

Ο Σταματάκης, δεν έχει καταφέρει μετά την προετοιμασία να βρεθεί στις επιλογές του Αναστασίου αφού ταλαιπωρήθηκε και αυτός από κάποιους τραυματισμούς και αγωνίζεται με τους Νέους κάνοντας και αυτός καλές εμφανίσεις.

Για ακόμα μια χρονιά λοιπόν η ακαδημία του Παναθηναϊκού δείχνει πως έχει πολλά να δώσει στο «τριφύλλι» και μόνο κερδισμένος μπορεί να βγει ο σύλλογος από κάτι τέτοιο, καθώς αν συνεχίσει να παράγει ποδοσφαιριστές με τον ίδιο ρυθμό σε λίγα χρόνια θα έχει δημιουργήσει και πάλι μια ομάδα από τα σπλάχνα του...

Άλλωστε μη ξεχνάμε, ότι η ομάδα του Παναθηναϊκού που έκανε τη μία πορεία μετά την άλλη στην Ευρώπη προερχόταν κατά μεγάλο βαθμό από την Παιανία. Γιατί όχι λοιπόν, η επόμενη φουρνιά που θα κάνει μεγάλα πράγματα με τον Παναθηναϊκό σε Ελλάδα και Ευρώπη, να μην προέρχεται και αυτή από το... Κορωπί πλέον!


Πηγή:leoforos.gr

Share
 

YouCMSAndBlog Module Generator Wizard Plugin

YouCMSAndBlog Module Generator Wizard Plugin
powered by στοιχημα
ΜΟΝΙΜΕΣ ΣΤΗΛΕΣ




MEDIA GALLERY

{dmotion width="200" height="167"}xu5qgh{/dmotion}

{dmotion width="200" height="167"}xulbnz{/dmotion}

{dmotion width="200" height="167"}xua3vz{/dmotion}

{dmotion width="200" height="167"}xurggc{/dmotion}

{dmotion width="200" height="167"}xunxt1{/dmotion}

{dmotion width="200" height="167"}xujnc1{/dmotion}

{dmotion width="200" height="167"}xurggf{/dmotion}

{dmotion width="200" height="167"}xulbe2{/dmotion}

top