YouCMSAndBlog Module Generator Wizard Plugin

Δοκιμάστηκε απο τον Στόρκ ο Ρουσσάκης του Πανιωνίου!

PDF Print E-mail
Friday, 20 December 2013 12:41 | Συντάχθηκε απο τον/την sportsteam   
Share

O τεχνικός των Νέων  ολυμπιακού Μπερντ Στορκ, στον πρόσφατο φιλικό αγώνα με την αντίστοιχη ομάδα του Πανιωνίου δοκίμασε και έναν καινούργιο ποδοσφαιριστή. Ο λόγος για τον πανύψηλο κεντρικό αμυντικό των κυανέρυθρων Μανώλη Ρουσσάκη!

Σύμφωνα με το gavros.gr και το ρεπορτάζ του Δημήτρη Μαργωμένου ο ποδοσφαιριστής από τον Πανιώνιο αγωνίστηκε περίπου για ένα ημίχρονο στο κέντρο της άμυνας μαζί με τον Αντώνη Βατουσιάδη ο οποίος και αυτός προέρχεται απο τους κυανέρυθρους και άφησε πολύ θετικές εντυπώσεις.

Ο 17χρονος άσος θα δοκιμαστεί για ένα εύλογο χρονικό διάστημα και ο τεχνικός των Πειραιωτών, Μπερντ Στορκ, έπειτα θα αποφασίσει τι μέλλει γενέσθαι με τον μικρό.

Πάντως να σημειωθεί πως ο Ρουσσάκης είναι σε διαδικασία να μείνει ελεύθερος από τον Πανιώνιο.Οσον αφορά τη χθεσινή παρουσία του στο φιλικό των «ερυθρολεύκων», ο μικρός έδειξε πως δεν είχε «δέσει» με την υπόλοιπη ομάδα, κάτι που είναι απόλυτα λογικό, αλλά έδειξε ορισμένα θετικά στοιχεία.

Ενώ αξιοσημείωτο είναι πως διαθέτει καλό σώμα, αφού παρά την ηλικία του είναι αρκετά ψηλός και αυτό είναι κάτι θετικό για έναν παίκτη και ειδικότερα για έναν κεντρικό αμυντικό όπως είναι ο Ρουσσάκης. Οποιαδήποτε απόφαση για τον μικρό πρόκειται να παρθεί τις επόμενες ημέρες από τον Μπερντ Στορκ.

Share
 

YouCMSAndBlog Module Generator Wizard Plugin

YouCMSAndBlog Module Generator Wizard Plugin
powered by στοιχημα
ΜΟΝΙΜΕΣ ΣΤΗΛΕΣ




MEDIA GALLERY

{dmotion width="200" height="167"}xu5qgh{/dmotion}

{dmotion width="200" height="167"}xulbnz{/dmotion}

{dmotion width="200" height="167"}xua3vz{/dmotion}

{dmotion width="200" height="167"}xurggc{/dmotion}

{dmotion width="200" height="167"}xunxt1{/dmotion}

{dmotion width="200" height="167"}xujnc1{/dmotion}

{dmotion width="200" height="167"}xurggf{/dmotion}

{dmotion width="200" height="167"}xulbe2{/dmotion}

top