YouCMSAndBlog Module Generator Wizard Plugin


Το All Star Game των Ακαδημιών του ΠΑΟΚ και η στέψη της Κ20

PDF Print E-mail
Thursday, 15 May 2014 14:52 | Συντάχθηκε απο τον/την sportteam   
Share

Τη Δευτέρα (19/5) στην Τούμπα θα πραγματοποιηθεί το All Star Game του PAOK Academy, μία εκδήλωση που θα ολοκληρωθεί με την απονομή του πρωταθλήματος Super League στην Κ20.

Οπως ενημερώνει η ΠΑΕ ΠΑΟΚ: "Ηταν μια δύσκολη, επίπονη, αλλά πετυχημένη σεζόν για τα Τμήματα Υποδομής και Ανάπτυξης του ΠΑΟΚ. Μια σεζόν που ως σημαντικότερο απολογισμό είχε την προώθηση στην πρώτη ομάδα τεσσάρων ακόμα ποδοσφαιριστών από τις Ακαδημίες του συλλόγου.

Τον Ευθύμη Κουλούρη, τον Στέλιο Πόζογλου, τον Κυριάκο Σαββίδη, τον Κρίστι Κιόσε.

Μια σεζόν που ανέδειξε την Κ20 πανάξια πρωταθλήτρια Ελλάδας. Που πιστοποίησε τη δουλειά που γίνεται και στα υπόλοιπα αγωνιστικά τμήματα, την Κ17, η οποία πραγματοποίησε εντυπωσιακή εμφάνιση στο Final Four της Super League και την Κ15 που έφτασε ως τον τελικό του πρωταθλήματος.

Την δουλειά που γίνεται στα Αναπτυξιακά Τμήματα με τις Κ14, Κ13, οι οποίες κέρδισαν με χαρακτηριστική ευκολία το πρωτάθλημα ΕΠΣΜ, την Κ12 που έσπασε το αήττητο 2,5 χρόνων της αντίστοιχης ομάδας της Μπαρτσελόνα μέσα στη Βαρκελώνη, την Κ11 που κατέκτησε το τουρνουά «Παναγιώτης Κατσούρης».Η σεζόν αυτή, λοιπόν, ολοκληρώνεται με μια μεγάλη γιορτή των Τμημάτων Υποδομής στο γήπεδο της Τούμπας.

Σας περιμένουμε όλους τη Δευτέρα 19.05 στις 18:00 στην Τούμπα για το All Star Game του PAOK Academy. Για να παρακολουθήσετε από κοντά το μέλλον του Δικεφάλου να αγωνίζεται.  Να χειροκροτήσετε τα παιδιά που μεγαλώνουν με όνειρο να φορέσουν τη φανέλα του ΠΑΟΚ.

Στη γιορτή θα συμμετέχουν όλα τα Τμήματα Υποδομής σε αγώνες επίδειξης και δεξιοτήτων, ενώ η εκδήλωση ολοκληρωθεί με την απονομή του πρωταθλήματος Super League στην Κ20 και την φιλική… κόντρα με την Κ17.

Σας περιμένουμε όλους στο γήπεδο της Τούμπας για να χειροκροτήσουμε όλοι μαζί το μέλλον του ΠΑΟΚ".

Share
 

powered by στοιχημα
YouCMSAndBlog Module Generator Wizard Plugin
ΜΟΝΙΜΕΣ ΣΤΗΛΕΣ


top