YouCMSAndBlog Module Generator Wizard Plugin


Πρόταση απο ομάδα του εξωτερικού για τον 18χρονο Κρητικό του ΠΑΣ Γιάννινα!

PDF Print E-mail
Monday, 28 April 2014 16:55 | Συντάχθηκε απο τον/την sportteam   
Share

Πρόταση στον ΠΑΣ Γιάννινα για τον 18χρονο Τάσο Κρητικό από σύλλογο του εξωτερικού, αποκαλύπτει η εφημερίδα ''Ώρα των σπορ''.

Το δημοσίευμα αναφέρει: Περίεργο και πάνω απ΄όλα, απρόβλεπτο «σπορ» οι μεταγραφές.

Εκεί που μια ομάδα έχει… σημαιοστολίσει βασικό ποδοσφαιριστή κι ένα από τα πολυτιμότερα έμψυχα περιουσιακά στοιχεία της, αναμένοντας στο ακουστικό πρόταση για την «υπερήφανη πώληση» του, αίφνης έρχεται επίσημη προσφορά για άλλον παίκτη που δεν βρίσκεται στην «βιτρίνα» αλλά στα ενδότερα του καταστήματος.

Ο,τι ακριβώς δηλαδή συνέβη στην προκειμένη περίπτωση στον ΠΑΣ Γιάννινα, με πρωταγωνιστή τον Τάσο Κρητικό! Πρόταση για τον Μάρκο Βελλίδη ανέμεναν οι Ηπειρώτες βάση της συχνότητας των επισκέψεων της Σαμπντόρια στα μέρη μας για λογαριασμό του 26χρονου τερματοφύλακα, προσφορά για τον νεαρό Κρητικό… έσκασε στα γραφεία της ΠΑΕ.

 Σύμφωνα με τσεκαρισμένες πληροφορίες της στήλης, η πρόταση από σύλλογο του εξωτερικού έφτασε λίγο πριν από το Πάσχα κι έβαλε στην «πρίζα» τον Γιώργο Χριστοβασίλη, συλλαμβάνοντας τον εδώ που τα λέμε και εντελώς απροετοίμαστο.

Βλέπετε, ελάχιστοι θα περίμεναν πως ο 18χρονος παίκτης που καλά, καλά, δεν έχει προλάβει ακόμη να καθιερωθεί στον «Αγιαξ της Ηπείρου» μετρώντας 15 συμμετοχές στην πρώτη του χρονιά στην ομάδα των Ιωαννίνων, όχι απλά θα κεντρίσει το ενδιαφέρον ευρωπαϊκού συλλόγου, αλλά θα φτάσει στο σημείο να γίνει πρόταση στον ΠΑΣ για την παραχώρησή του!

Η ταυτότητα της ομάδας όπως ασφαλώς και η κατάθεση επίσημης πρότασης, διατηρούνται επτασφράγιστο μυστικό από τους ανθρώπους της ομάδας για ευνόητους λόγους. 

Ας μην μας προξενήσει πάντως καμία απολύτως εντύπωση αν πίσω από την επίσημη πρόταση «κρύβεται» η Σαμπντόρια, δεδομένου πως οι Γενοβέζοι έχουν παρακολουθήσει πολλά παιχνίδια του ΠΑΣ και έχουν σχηματίσει ολοκληρωμένη άποψη όχι μόνο για τον Μάρκο Βελλίδη, αλλά και για την πλειοψηφία των ποδοσφαιριστών του ΠΑΣ Γιάννινα.

Παρεμπιπτόντως ο Κρητικός το συμβόλαιο του οποίου με τον ΠΑΣ λήγει το καλοκαίρι του 2016, αποτελεί μέλος της Εθνικής ομάδας Νέων και οι ευρωπαίοι σκάουτερ που αρέσκονται να παρακολουθούν παιχνίδια του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος, έχουν μελετήσει το βιογραφικό του και «σκανάρει» το αγωνιστικό προφίλ του ταλαντούχου ποδοσφαιριστή.

Share
 

powered by στοιχημα
YouCMSAndBlog Module Generator Wizard Plugin
ΜΟΝΙΜΕΣ ΣΤΗΛΕΣ


top