YouCMSAndBlog Module Generator Wizard Plugin


SL-K20: ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ-ΟΦΗ 2-0

PDF Print E-mail
Monday, 31 March 2014 02:48 | Συντάχθηκε απο τον/την sportteam   
Share

Η ομάδα Κ20 του Λεβαδειακού επικράτησε με σκορ 2-0 της αντίστοιχης του ΟΦΗ, στον αγώνα που έγινε την Κυριακή το πρωί στο γήπεδο των αθλητικών εγκαταστάσεων της Ε.Π.Σ. Βοιωτίας, για την 32η αγωνιστική της Super League U20.

Οι Βοιωτοί είχαν την υπεροχή στο ματς από το α’ ημίχρονο, ωστόσο κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ στο 52’ με τον Πέππα.

Στο 63’ ο ίδιος παίκτης με πολύ ωραία ατομική ενέργεια και σουτ μέσα από την περιοχή έκανε το 2-0.

Οι παίκτες του Λεβαδειακού θα μπορούσαν να είχαν πετύχει τουλάχιστον ακόμη ένα τέρμα, αλλά στο 71’ ο Γιαννόπουλος μπλόκαρε τη μπάλα στην κεφαλιά του Πέππα, στερώντας του την ευκαιρία να πετύχει χατ τρικ.

Στο 82’, στην τελευταία καλή στιγμή της αναμέτρησης, ο Καψάσκης από τα αριστερά πέρασε όλους τους αντιπάλους του, έκανε την παράλληλη πάσα, ο Τόπι «τσίμπησε» τη μπάλα, αλλά εκείνη σταμάτησε στο δεξί κάθετο δοκάρι του τερματοφύλακα του ΟΦΗ, με αποτέλεσμα το 2-0 να παραμένει μέχρι τη λήξη της αναμέτρησης.

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ : Kapa, Αντωνίου, Αθανασιάδης, Γοργάκης (83’ Σακκάς Δ.), Κυπραίος (89’ λ.τρ. Celanji), Βελέντζας, Καψάσκης, Κουτσούκης, Καπός, Πέππας (λ.τρ. Τόπι), Σκέμπης.

ΟΦΗ: Γιαννόπουλος, Μπολάκης, Τουγλης, Λογοθέτης, Χυζι, Gaitan (66’ Χρηστάκης), Μανιδάκης, Μπάμπης (74’ Καροφυλλάκης), Μαραθιανός, Βλαχάκης, Σακλαμάκης (66’ Μεταξάκης).

Share
 

powered by στοιχημα
YouCMSAndBlog Module Generator Wizard Plugin
ΜΟΝΙΜΕΣ ΣΤΗΛΕΣ


top