YouCMSAndBlog Module Generator Wizard Plugin


SL-K20: ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ-ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ 0-2

PDF Print E-mail
Sunday, 30 March 2014 20:58 | Συντάχθηκε απο τον/την sportteam   
Share

Την ανοδική της πορεία επιβεβαίωσε η ομάδα Κ20 του Απόλλωνα Σμύρνης, που επικράτησε εκτός έδρας με 2-0 του Πανθρακικού για την 32η αγωνιστική του πρωταθλήματος Νέων της Σούπερ Λίγκ.

Το συγκρότημα του Κώστα Ψυρόπουλου πραγματοποίησε εξαιρετική εμφάνιση σε όλη την διάρκεια του αγώνα, φτάνοντας σε μια δίκαιη και άνετη νίκη.

Η Ελαφρά Ταξιαρχία παρά τις πολύ σημαντικές απουσίες (Ντάφλας, Φουκαράς και Καλλέργης), δεν δυσκολεύτηκε να φύγει απο την Κομοτηνή με τους τρείς βαθμούς στο ''τσεπάκι'' της.

Μεγάλος πρωταγωνιστής για τους κυανόλευκους ήταν ο Σπύρος Δημογιάννης ο οποίος σημείωσε και τα δυο τέρματα (21', 85') της αναμέτρησης. 

Στα αξιοσημείωτα η πολύ καλή αγωνιστική παρουσία του πορτιέρο της ''Ελαφράς Ταξιαρχίας'' Γρηγόρη Βεζύρη, που έπιασε για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι πέναλτι αντιπάλου (89'). 

ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ: Κεχαγιάς, Κούτρας, Μουζασβίλι, Ριζόπουλος, Μητρούσης, Φραγκούλης, Κοσκολός (70' Γεωργιάδης), Ζούλης, Ψάλτης (80' Μάνδηλας), Λίτσκας, Μίλκας (59' Τσανακτσόγλου).

ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ: Βεζύρης, Κοτσέκου (52' Σιγάλας), Χατζής, Μεταλλινός, Φερεντίνος, Ξανθόπουλος, Ντούνης, Καραβατάκης (69' Μιχαλάρης), Παπαευθυμίου, Σελμανάι (89' Ξαγοράρης), Δημογιάννης.

Share
 

powered by στοιχημα
YouCMSAndBlog Module Generator Wizard Plugin
ΜΟΝΙΜΕΣ ΣΤΗΛΕΣ


top