YouCMSAndBlog Module Generator Wizard Plugin


SL-K20: ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ-ΑΣΤΕΡΑΣ 2-1

PDF Print E-mail
Sunday, 30 March 2014 12:43 | Συντάχθηκε απο τον/την sportteam   
Share

Ακόμα μία νίκη στο ενεργητικό της πρόσθεσε η ομάδα Κ20 του Πανιωνίου, καθώς επικράτησε στο πλαίσιο της 32ης αγωνιστικής της αντίστοιχης του Αστέρα Τρίπολης με 2-1 και διατηρήθηκε στην τρίτη θέση του πρωταθλήματος Νέων της Σούπερ Λίγκ.

Μετά από συναρπαστικό παιχνίδι στο γήπεδο Λαύρας Αργυρούπολης ο Πανιώνιος κατάφερε να πάρει τη νίκη με σκόρ 2-1 επί του Αστέρα και μάλιστα με ανατροπή.

Οι φιλοξενούμενοι στην πρώτη ουσιαστικά φάση του αγώνα στο 4', πήρα το προβάδισμα με την κεφαλιά του Τριανταφύλλη.

Οι παίκτες του Δημήτρη Τερεζόπουλου στη συνέχεια πίεσαν, δημιούργησαν αρκετές ευκαιρίες στα καρέ των Αρκάδων, όμως το ημίχρονο τους βρήκε πίσω στο σκόρ.

Στην επανάληψη οι κυανέρυθροι ήταν πιο ουσιαστικοί και έφτασαν στην ισοφάριση στο 77’ με σουτ του Ντουρμισάι μέσα από την περιοχή. Οι κυανέρυθροι ολοκλήρωσαν την ανατροπή στο 80' με γκόλ του Καλύβα.

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ: Πολίτης, Μουσάι, Ρόπας, Καλύβας, Κόντης, Γκίνη, Φερεντίνος (46’ Ντουμιρσάϊ), Καρκασίνας, Πρέντι, Γκέζος (77’ Ιβάνοβ), Γιοματάρης (65’ Ντάγκρας).

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ: Παπουρτζής, Γογωνάς, Κυριακόπουλος, Καστριτσέας, Βαζούκης, Κονιδάς, Παπαπέτρου, Μαργαρίτης, Τριανταφύλλης (65’ Καρυδόπουλος), Μηλιώτης, Παπαγεωργίου (56’ Ζήσης).

Share
 

powered by στοιχημα
YouCMSAndBlog Module Generator Wizard Plugin
ΜΟΝΙΜΕΣ ΣΤΗΛΕΣ


top