YouCMSAndBlog Module Generator Wizard Plugin


SL-K20: ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ-ΑΡΗΣ 2-0 (ΕΙΚΟΝΕΣ)

PDF Print E-mail
Saturday, 29 March 2014 17:58 | Συντάχθηκε απο τον/την sportteam   
Share

Όμορφο θέαμα με επίλογο μία σημαντική νίκη χάρισε στους φιλάθλους της η ομάδα U20 του Ολυμπιακού στο γήπεδο του Ρέντη με αντίπαλο την αντίστοιχη ομάδα του Αρη και τελικό σκορ 2-0 στο πλαίσιο της 32ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Νέων της Super League.

Για να καταφέρουν όμως οι ερυθρόλευκοι να φτάσουν ως την νίκη χρειάστηκαν την υπερπροσπάθεια του Στρέζου που ήταν εξαιρετικός στο σημερινό παιχνίδι.

Ο νεαρός πορτιέρο του Ολυμπιακού κατέβασε κυριολεκτικά τα ''ρολά'' της εστίας του καθώς χαρακτηριστικά σε μιά φάση διαρκείας στο 59' λεπτό του αγώνα είπε δύο φορές όχι, αρχικά  απέναντι στην κεφαλιά του Βασιλούδη και στην συνέχεια στο πέναλτι του Κτιστόπουλου. (Φωτό)

Το συγκρότημα του Μπέρντ Στόρκ ξεκίνησε δυνατά την αναμέτρηση και κατάφερε να προηγηθεί στο 21ο λεπτό με πέναλτι που κέρδισε ο Σιώπης και εκτέλεσε εύστοχα ο Ιγνατίδης γράφοντας το 1-0.

Με αυτό το σκόρ οι δύο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια.


Στις αρχές της επανάληψης ο Άρης εμφανίστηκε πιο απειλητικός και στην πιο κλασική του ευκαιρία στο 59' ο Στρέζος είπε όχι.

Ο πορτιέρο των ''πειραιωτών'' απέκρουσε με υπερένταση την εξ επαφής ψηλοκρεμαστή κεφαλιά του Βασιλούδη, και στην συνέχεια της φάσης ο Βούρος υπέπεσε σε πέναλτι.

 Ο Στρέζος, νίκησε απο τα 11 βήματα τον Κτιστόπουλο και έδωσε τη δυνατότητα στον Ολυμπιακό, μέσω του Γιάνκοβιτς στο 73' να κάνει το 2-0 και να αποσπάσει τους σημαντικούς βαθμούς της νίκης.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Στρέζος, Βολονάκης, Βλάχος, Βούρος, Βατουσιάδης, Νασιακόπουλος, Λάτσι, Πασαλίδης (62' Σάλιακας), Σιώπης (46' Ψυχογιός), Γιάνκοβιτς, Ιγνατίδης (62' Παπασάββας)

ΑΡΗΣ: Μάντζαρης, Ρότα, Μπάμπης, Μπιμπισίδης, Μαζουλουξής, Φούσκας, Ντούγκας (86' Παπαφλωράτος), Λεμονής (80'), Μπάλιος, Κτιστόπουλος, Βασιλούδης (80' Σίμου).


ΔΕΙΤΕ ΕΙΚΟΝΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗ...ΕΔΩ

Share
 

powered by στοιχημα
YouCMSAndBlog Module Generator Wizard Plugin
ΜΟΝΙΜΕΣ ΣΤΗΛΕΣ


top