YouCMSAndBlog Module Generator Wizard Plugin

Ο απολαυστικός επίλογος της ομάδας Νέων του Ολυμπιακού! (ΒΙΝΤΕΟ)

PDF Print E-mail
Wednesday, 01 June 2016 13:02 | Συντάχθηκε απο τον/την sportsteam   
Share

Μια μαγική χρονιά για την ομάδα Νέων του Ολυμπιακού έφτασε στο τέλος της. Οι ποδοσφαιριστές μαζί με τους προπονητές τους πραγματοποίησαν την τελευταία τους προπόνηση και έδωσαν ραντεβού για τον Ιούλιο όπου και θα ξεκινήσει η προετοιμασία για τη νέα αγωνιστική περίοδο.

 Μια χρονιά που συνοδεύτηκε από την κατάκτηση του Πρωταθλήματος Super League K-20 για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, μια χρονιά όπου η ομάδα Νέων είχε ρεκόρ από επαγγελματίες ποδοσφαιριστές (12+1), μια χρονιά όπου η ομάδα ξεπέρασε τα 100 γκολ σε Ελλάδα και Ευρώπη και ήταν φυσικά πρώτη σε όλες τις κατηγορίες.

 Η ομάδα Νέων της περιόδου 2015-16 έπαιξε και στο UEFA Youth League όπου κέρδισε τόσο στον Πειραιά όσο και στο Μόναχο την Μπάγερν Μονάχου ενώ επικράτησε στον Πειραιά και της Άρσεναλ. Οι παίκτες του Βασίλη Βούζα συγκέντρωσαν 10 βαθμούς σε 6 αγώνες αλλά στο φινάλε έμειναν εκτός συνέχειας...

 Το ρόστερ της ομάδας αποτελούνταν από ποδοσφαιριστές γεννημένους το 1996, το 1997 και το 1998 με τους πρώτους να αποχαιρετούν οριστικά την Ακαδημία όπου πέρασαν ωραία χρόνια και έμαθαν πάρα πολλά νέα πράγματα. Ο Μανώλης Σάλιακας, ο Αντώνης Βατουσιάδης, ο Γιάννης Λάτσι αλλά και ο Κώστας Τσιμίκας ο οποίος έπαιξε τη σεζόν 2015-16 στα μισά παιχνίδια με την ομάδα Νέων στην Ελλάδα είναι πλέον παρελθόν από την Ακαδημία και ανοίγουν τα ... φτερά τους για κάτι μεγαλύτερο.

Μια χρονιά όπου παίκτες της Ακαδημίας όπως είναι ο Κώστας Τσιμίκας (Πρωτάθλημα,Κύπελλο), ο Μανώλης Σάλιακας (Κύπελλο), ο Γιάννης Λάτσι (Κύπελλο) και ο Γιώργος Μανθάτης (Κύπελλο) αγωνίστηκαν στην πρώτη ομάδα του Ολυμπιακού!

 Ο επίλογος γράφτηκε στην τελευταία προπόνηση όπου μαζί με τους προπονητές Βασίλη Βούζα, Φώτη Στρακόσια, Δημήτρη Μαυρογενίδη και τον Γενικό Αρχηγό Τάσο Μητρόπουλο τα παιδιά έπαιξαν... κορόιδο και στη συνέχεια έδωσαν την τελευταία παράσταση τους στο "διπλό" σημειώνοντας πολλά πολλά γκολ.

Share
 




powered by στοιχημα
YouCMSAndBlog Module Generator Wizard Plugin
ΜΟΝΙΜΕΣ ΣΤΗΛΕΣ