YouCMSAndBlog Module Generator Wizard Plugin


Το νέο αίμα του Πανθρακικού!

PDF Print E-mail
Tuesday, 22 July 2014 15:20 | Συντάχθηκε απο τον/την sportsteam   
Share

Χαρακτηριστικό του φετινού Πανθρακικού του Άκη Μάντζιου είναι ότι από την αρχή της προετοιμασίας συμμετέχουν ανελλιπώς 7 ποδοσφαιριστές που είναι κάτω των 21 ετών, δείγμα ότι ο προπονητής του Πανθρακικού μαζί με τους συνεργάτες του επιθυμούν να παρουσιάσουν ένα σύνολο έμπειρων και ενθουσιωδών ποδοσφαιριστών. 

Συγκεκριμένα τις τελευταίες 20 μέρες συμμετέχουν 3 ποδοσφαιριστές που αγωνίστηκαν την περσινή αγωνιστική περίοδο στο πρωτάθλημα Κ20 της Super League, 1 ποδοσφαιριστής που αγωνίστηκε στο πρωτάθλημα Κ15 καθώς και οι «παλιοί» Αθανασιάδης, Ζδράβος – Ρίζος και Καθάριος που είναι 21, 21 και 20 χρονών αντίστοιχα.

Βέβαια σε αυτούς πρέπει να προσθέσουμε και τους τερματοφύλακες Θυμιανίδη, Κεχαγιά και Συνοδινό που συχνά – πυκνά συμμετέχουν στις ασκήσεις του προπονητή τερματοφυλάκων Γιάννη Πλαβούκου.

Εμείς (ΠΑΕ Πανθρακικός) σας παρουσιάζουμε τους Λίτσκα, Φραγκούλη, Γκουτσίδη που προέρχονται από την Κ20 αλλά και τον Τζελέπη που είναι από την Κ15.

Γιώργος Λίτσκας: Γεννήθηκε στις 16 Ιουνίου 1995 στην Αλεξανδρούπολη και προηγούμενη ομάδα του ήταν ο Έβρος Σουφλίου όπου είχε προπονητή των νυν προπονητή της Κ20 του Πανθρακικού, Νίκο Μπαχαρίδη.

Συμμετέχει στις προπονήσεις της επαγγελματικής ομάδας από τον Ιανουάριο και στο πρωτάθλημα Νέων είχε 25 συμμετοχές και 4 τέρματα. Αγωνίζεται στη θέση του επιθετικού.

Τάσος Φραγκούλης: Γεννήθηκε στα 25 Ιουλίου 1995 στο Ερατεινό Καβάλας, το χωρίο στο οποίο γεννήθηκε και ο Αντώνης Λαδάκης. Ήρθε στον Πανθρακικό πριν από 1 χρόνο και με τις εμφανίσεις του στο πρωτάθλημα Νέων (29 αγώνες όλες ως βασικός) κατάφερε να κερδίσει την εμπιστοσύνη των προπονητών του.

Από τον Ιανουάριο συμμετέχει στις προπονήσεις της επαγγελματικής ομάδας και έχει πάρει μέρος σε φιλικά παιχνίδια.

Γιώργος Γκουτσίδης: Γεννήθηκε στις 12 Ιουνίου 1996 και είναι γέννημα – θρέμμα Κομοτηναίος. Κατάγεται από ποδοσφαιρική οικογένεια καθώς ο πατέρας του, Παναγιώτης, αγωνίστηκε σε Α’, Β’ και Γ’ Εθνική κατηγορία ενώ είναι συνεργάτης του Γιώργο Παράσχου στον πάγκο του Ατρόμητου.

Στο περσινό πρωτάθλημα Κ20 είχε 25 εμφανίσεις με 2 τέρματα και αγωνίζεται στη μεσαία γραμμή.

Γιώργος Τζελέπης: Ο μικρός της παρέας καθώς γεννήθηκε στις 12 Νοεμβρίου 1989 στην Κομοτηνή. Έχει λάβει μέρος στις προπονήσεις της Εθνικής Παίδων καθώς η απόδοση του στο αντίστοιχο ηλικιακό πρωτάθλημα δεν πέρασε απαρατήρητη.

Αγωνίστηκε σχεδόν σε όλα τα παιχνίδια του Κ15 του Πανθρακικού.

Μεγάλο κέρδος για τον ίδιο, όπως και τους άλλους νεαρούς τερματοφύλακες, ότι συμμετέχει στις προπονήσεις με έμπειρους τερματοφύλακες υπό τις οδηγίες του Γιάννη Πλαβούκου.

Share
 

powered by στοιχημα
YouCMSAndBlog Module Generator Wizard Plugin
ΜΟΝΙΜΕΣ ΣΤΗΛΕΣ


top