YouCMSAndBlog Module Generator Wizard Plugin


Πρωτιά για την Κ17 της Ξάνθης με επική ανατροπή και απευθείας πρόκριση στο Final-4

PDF Print E-mail
Monday, 14 April 2014 11:16 | Συντάχθηκε απο τον/την sportteam   
Share

Πρώτη στον Βόρειο όμιλο κατετάγη τελικά η ομάδα Κ17 της Ξάνθης, καθώς την κυριακή 13/4 επικράτησε με μία απίστευτη ανατροπή της αντίστοιχης του ΠΑΟΚ στο γήπεδο του προχώματος με 2-3, προσπερνώντας τον στην βαθμολογία και παίρνοντας έτσι την πρώτη θέση και την απ’ ευθείας πρόκριση στην τελική φάση του Εφηβικού Πρωταθλήματος της Super League.

Η Ξάνθη είναι η δεύτερη ομάδα που παίρνει το εισιτήριο και την απ’ ευθείας πρόκριση στην τελική φάση μαζί με Ολυμπιακό, από τον νότιο όμιλο για το φάιναλ φορ, το οποίο θα διεξαχθεί φέτος στο Αγρίνιο.

Αυτό το πέτυχε την τελευταία αγωνιστική επικρατώντας του ΠΑΟΚ εκτός έδρας με 3-2 παρότι έχανε με 2-0 στο ημίχρονο.

Πλέον Ξάνθη και ΠΑΟΚ μετρούν 53 βαθμούς, με την Ξάνθη να περνά πρώτη και τον ΠΑΟΚ να δίνει αγώνα μπαράζ με τον τρίτο του νοτίου ομίλου, που θα είναι είτε ο Εργοτέλης είτε ο Πανιώνιος.

Το σύστημα άλλαξε από φέτος και οι τέσσερις ομάδες του φάιναλ φορ δεν είναι οι δύο πρώτοι κάθε ομίλου. Περνούν ο πρώτος κάθε ομίλου, ενώ οι δεύτεροι δίνουν αγώνα μπαράζ με τον τρίτο του άλλου ομίλου.

Το ματς που θα κρίνει τελικά αν ο ΠΑΟΚ θα βρεθεί στο Αγρίνιο από τις 10 ως τις 12 Μαΐου για να συμμετάσχει στο φάιναλ φορ θα γίνει στην Θεσσαλονίκη σε ημερομηνία που δεν έχει οριστεί ακόμα.


Η ΤΕΛΙΚΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΒΟΡΕΙΟΥ ΟΜΙΛΟΥ



Share
 

powered by στοιχημα
YouCMSAndBlog Module Generator Wizard Plugin
ΜΟΝΙΜΕΣ ΣΤΗΛΕΣ


top