YouCMSAndBlog Module Generator Wizard Plugin


SL-K17: ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ-ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ 4-3

PDF Print E-mail
Sunday, 06 April 2014 23:16 | Συντάχθηκε απο τον/την sportteam   
Share

Με νίκη και φοβερή εμφάνιση που έφερε την μεγάλη ανατροπή, ο Εργοτέλης επικράτησε του Παναθηναικού στο Μαρτινέγκο με 4-3,  σε παιχνίδι που έγινε στο πλαίσιο των αγώνων κατάταξης του πρωταθλήματος Νέων Κ17 της Super League. 

Πλούσιο θέαμα πρόσφεραν οι εφηβικές ομάδες του Εργοτέλη και του Παναθηναικού στο φίλαθλο κοινό που έδωσε το παρών στο Μαρτινέγκο.

Ο αγώνας έκρυβε μεγάλες συγκινήσεις καθώς οι παίκτες του Κώστα Φρατζέσκου παίζοντας όμορφο και στρωτό ποδόσφαιρο στο ξεκίνημα του παιχνιδιού προηγήθηκαν με 2-0 με τα γκόλ των Σερβιλάκη και Λάμπρου.  

Στην συνέχεια οι κρητικοί πέρασαν στην αντεπίθεση και μείωσαν σε 2-1 με τέρμα του Μανουσάκη. Με το σκόρ αυτό οι δύο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια.

Το δεύτερο μέρος ήταν ακόμα πιο συναρπαστικό. Ο Εργοτέλης μπήκε αποφασισμένος για την ανατροπή και τα κατάφερε αποδίδοντας καλό ποδόσφαιρο. Η υπεροχή των κρητικών στα πρώτα λεπτά του δευτέρου μέρους μεταφράστηκε σε γκόλ με τον Κοσμά να γράφει το 2-2.

Οι πράσινοι σε εκείνο το σημείο κλείστηκαν ακόμα περισσότερο στα καρέ τους, γεγονός που βοήθησε αφάνταστα τον Εργοτέλη για να πετύχει ακόμα ένα τέρμα με ''δράστη'' τον Μανουσάκη.

Η ψαλίδα στο σκόρ άνοιξε ακόμα περισσότερο στην συνέχεια με το γκόλ του Λυδάκη, ενώ το μόνο που κατάφεραν οι φιλοξενούμενοι ήταν να μειώσουν σε 4-3 με τον Σιλβεστρίδη.

ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ: Παναγιώτου, Παπουτσιδάκης, Βασιλάκης, Χαρκουτσάκης, Δουλγεράκης, Βλασάι, Τσακάνι, Λυδάκης, Μανουσάκης, Επιτροπάκης, Κοσμά. Έπαιξαν και οι: Μέμος, Δερμιτζάκης, Κουτεντάκης, Βασακάκης, Κουτεντάκης.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Βασίλας, Στρατήγης, Σερβιλάκης, Χρυσικός, Θεοχάρης, Μίγγος, Μεράι, Κουντουριώτης, Λάμπρου, Τουρούκης, Χατζηγιοβάννης. Αγωνίστηκαν στο δεύτερο ημίχρονο και οι Πίσπας, Παπανικολάου, Σιλβεστρίδης, Σάμιος.

Share
 

powered by στοιχημα
YouCMSAndBlog Module Generator Wizard Plugin
ΜΟΝΙΜΕΣ ΣΤΗΛΕΣ


top