YouCMSAndBlog Module Generator Wizard Plugin


SL-Κ17: ΠΑΟΚ-ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 4-0

PDF Print E-mail
Monday, 31 March 2014 02:29 | Συντάχθηκε απο τον/την sportteam   
Share

Εντυπωσιακή νίκη πέτυχε η ομάδα Κ17 του ΠΑΟΚ επι του ΠΑΣ Γιάννινα με σκόρ 4-0.

Ασυγκράτητοι ήταν οι πιτσιρικάδες του Αλέκου Θεοδωρίδη, στο παιχνίδι που διεξήχθη στο γήπεδο του Προχώματος για την 5η αγωνιστική του τέταρτου γύρου του πρωταθλήματος Νέων (Κ17) της Σούπερ Λίγκ.

Το πρώτο γκολ μπήκε πριν ακόμα συμπληρωθεί το πρώτο λεπτό. Μόλις στα 15’’ ο Συράκος πάσαρε και ο Πούφλης από κοντά πλάσαρε για το 1-0. Νωρίς και το δεύτερο γκολ, στο 11’.

Αυτή τη φορά ο Πούφλης έκανε το γύρισμα, μετά από ωραίο συνδυασμό και ο Κώστας με αριστερό πλασέ έκανε το 2-0.

Πριν το ημίχρονο, στο 30’, ο ΠΑΟΚ είχε ουσιαστικά τελειώσει το ματς. Το 3-0 έκανε ο Συράκος με πλασέ από κοντά, μετά από πάσα του Πούφλη.

Το τελικό 4-0 διαμορφώθηκε στο 61’ από ωραία κάθετη πάσα του Καρολίδη και …επέλαση του Συράκου, που πέρασε και τον τερματοφύλακα και μπήκε με τη μπάλα στα δίχτυα.

Πλέον μένουν άλλες δύο αγωνιστικές μέχρι το τέλος της κανονικής περιόδου του πρωταθλήματος και ο ΠΑΟΚ συνεχίζει να προηγείται με τρεις βαθμούς της Ξάνθης.


ΠΑΟΚ: Δεληγιάννης, Κασαπίδης (54’ Παπανικολάου), Δοδοντσάκης, Ξεπαπαδέας, Χατζηδίμπας, Καρολίδης, Πούφλης (76’ Γιαννακόπουλος), Παναγιωτίδης (65’ Κυριλλίδης), Συράκος (83’ Κωνσταντίνου), Κώστας, Κουτούσης (76’ Αργυρίου).

ΠΑΣ Γιάννινα: Παππάς Δ. (65' Οικονόμου Α.), Τσουμάνης, Μούτσιος, Λιάρος (74' Νταλιάνι), Γόγολος (46' Μασούρας), Οικονόμου Ν., Μανιφάβας, Περβανάς, Παπαγεωργίου (82' Καλλιαρέκος), Ζιώγας, Αλεξίου.


Share
 

powered by στοιχημα
YouCMSAndBlog Module Generator Wizard Plugin
ΜΟΝΙΜΕΣ ΣΤΗΛΕΣ


top