YouCMSAndBlog Module Generator Wizard Plugin

Κ17: ΚΑΛΛΟΝΗ-ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ 1-2

PDF Print E-mail
Monday, 11 April 2016 13:05 | Συντάχθηκε απο τον/την sportsteam   
Share

Ακόμα μία νίκη πανηγύρισε στο γήπεδο του Διαγόρα αγίας Παρασκευής ο Παναθηναικός, καθώς επικράτησε με 2-1 επί της Καλλονής για την 25η αγωνιστική του πρωταθλήματος U-17 της Superleague.

Οι «πράσινοι» ήταν κακοί στο πρώτο ημίχρονο, όντες εμφανώς αγχωμένοι αλλά και δείχνοντας αδυναμία να κρατήσουν την μπάλα στην κατοχή τους. Μάλιστα, σε μια αντεπίθεση των γηπεδούχων, το κέντρο της άμυνάς τους πιάστηκε απροετοίμαστο, με αποτέλεσμα να δεχθούν το γκολ, με σουτ στο 34ο λεπτό.

Αντιθέτως, στην επανάληψη οι παίκτες του Παναθηναϊκού άλλαξαν εντελώς πρόσωπο και σε αυτό βοήθησαν πολύ οι αλλαγές που έγιναν. Έτσι, αρχικά ισοφάρισαν με το πέναλτι που κέρδισε ο Χριστοδούλου και το εκτέλεσε εύστοχα ο Αποστολάκης, ενώ μετά από οργανωμένη επίθεση ο Λώλος -που είχε μπει στην προηγούμενη φάση αλλαγή- με ωραίο πλασέ διαμόρφωσε το τελικό 1-2 για το «τριφύλλι»!

Η σύνθεση του Παναθηναικού: Χριστογεώργος, Μαργαρώνης, Ζωγραφάκης, Νικολογιάννης (60’ Σπίνος), Μανιδάκης, Σκεντεράι, Αποστολάκης, Καλομοίρης (45’ Ξεπαπαδάκης), Γιαούπι (45’ Αμπίλας), Χριστοδούλου (75’ Λώλος), Δημήτρουλας.

Share
 




powered by στοιχημα
YouCMSAndBlog Module Generator Wizard Plugin
ΜΟΝΙΜΕΣ ΣΤΗΛΕΣ