YouCMSAndBlog Module Generator Wizard Plugin

ΝΕΟΙ ΕΠΣΑ: «Εσπασε» το αήττητο της Καλλιθέας η ΑΕΚ {ΕΙΚΟΝΕΣ}

PDF Print E-mail
Saturday, 09 November 2013 12:57 | Συντάχθηκε απο τον/την sportsteam   
Share

Το καλύτερο δώρο στον Άγγελο Χατζόπουλο για την ονομαστική του εορτή, έκαναν οι ποδοσφαιριστές της ομάδας κ17 της ΑΕΚ που κέρδισαν εκτός έδρας στο ντέρμπι κορυφής την πρωτοπόρο και αήττητη μέχρι σήμερα Καλλιθέα με σκόρ 4-0, στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Νέων της ΕΠΣΑ.

Τέλος στο αήττητο της Καλλιθέας έβαλε η ομάδα κ17 της ΑΕΚ που αυνδύασε την νίκη με μία καλή εμφάνιση, ειδικότερα στην επανάληψη. Οι κιτρινόμαυροι κατάφεραν να προηγηθούν στο 50' με τον Γαλανόπουλο, όμως στην συνέχεια επαναπαύτηκαν στο εύθραυστο 1-0 και έδωσαν χώρο στην Καλλιθέα που δημιούργησε κάποιες ευκαιρίες, κυρίως με κάποιες μακρινές μπαλιές στην πλάτη της άμυνας των κιτρινόμαυρων.

Το αμυντικό όμως δίδυμο των φιλοξενουμένων Σχίζας και Αντωνακόπουλος βρέθηκε σε μεγάλη μέρα και κατάφερε να ακυρώσει σχεδόν όλες τις αντεπιθέσεις των γηπεδούχων παίζοντας έξυπνα το τεχνητό οφσάιντ.

Στην συνέχεια ο Άγγελος Χατζόπουλος βλέποντας την πίεση των παικτών της Καλλιθέας να αυξάνεται, αποφάσισε να περάσει στο παιχνίδι τους Βιδάλη και Τσέλιο, μία κίνηση που άλλαξε ολοκληρωτικά την μορφή του αγώνα.

Ο πρώτος σχεδόν στην πρώτη επαφή του με την μπάλα βρέθηκε έπειτα απο ασίστ του Τάμπα σε θέση βολής και με ένα μονοκόματο σούτ νίκησε τον αντίπαλο πορτιέρο για το 2-0.

Στην συνέχεια την σκυτάλη στο σκοράρισμα πήρε ο Τσέλιος ο οποίος με ένα μακρινό ευθύβολο σούτ έγραψε το 3-0, κλειδώνοντας ουσιαστικά σε εκείνο το σημείο την νίκη για την ομάδα του.

Το κερασάκι στην τούρτα έβαλε ο Αντωνακόπουλος με πέναλτι το οποίο κέρδισε ο Γιαννούτσος.

ΑΕΚ: Τσέλιος Θ., Λημνιός, Γιαννούτσος, Σχίζας, Αντωνακόπουλος, Καπουράνης, Μπουτσικάρης, Καρβουνίδης, Κυριαζής, Γαλανόπουλος και Βλαχομήτρος.

Αγωνίστηκαν επίσης και οι: Βιδάλης, Τσέλιος, Τάμπας, Παπανικολάου, Σταύρου και Πέππας

 

Μικρά-Μικρά

* Μετά το τέλος της αναμέτρησης ο προπονητής της Ένωσης κατευθύνθηκε προς τα αποδυτήρια, όπου εκεί τον περίμενε μία ευχάριστη έκπληξη. Όλοι οι παίκτες συγκεντρωμένοι γύρω απο μία τούρτα για τα καθιερωμένα ''χρόνια πολλά''.

* Το αγώνα παρακολούθησε και ομοσπονδιακός προπονητής της Εθνικής ομάδας Χαράλαμπος Ζελενίτσας.

 

ΔΕΙΤΕ ΕΙΚΟΝΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗ...ΕΔΩ

Share
 

YouCMSAndBlog Module Generator Wizard Plugin

YouCMSAndBlog Module Generator Wizard Plugin
powered by στοιχημα
ΜΟΝΙΜΕΣ ΣΤΗΛΕΣ




MEDIA GALLERY

{dmotion width="200" height="167"}xu5qgh{/dmotion}

{dmotion width="200" height="167"}xulbnz{/dmotion}

{dmotion width="200" height="167"}xua3vz{/dmotion}

{dmotion width="200" height="167"}xurggc{/dmotion}

{dmotion width="200" height="167"}xunxt1{/dmotion}

{dmotion width="200" height="167"}xujnc1{/dmotion}

{dmotion width="200" height="167"}xurggf{/dmotion}

{dmotion width="200" height="167"}xulbe2{/dmotion}

top