YouCMSAndBlog Module Generator Wizard Plugin

«Ανοιγμα» του ΠΑΟΚ στη Σερβία

PDF Print E-mail
Sunday, 10 November 2013 09:11 | Συντάχθηκε απο τον/την sportsteam   
Share

Ο ΠΑΟΚ επεκτείνεται και στα Βαλκάνια. Συγκεκριμένα τον περασμένο μήνα ο υπεύθυνος των Ακαδημιών του ΠΑΟΚ Βαγγέλης Πουρλιοτόπουλος ταξίδεψε στη Σερβία για να δει και να αφουγκραστεί και την περασμένη εβδομάδα  οι Σέρβοι ανταπέδωσαν την επίσκεψη.

Για δύο μέρες η Ρεάλ Νις, μια καινούρια ακαδημία, με προοπτική όπως διαφαίνεται, ήρθε στη Θεσσαλονίκη, με τα δικά της …φυντάνια για να γευτεί διά ζώσης την δουλειά που γίνεται στα Τμήματα Υποδομής του ΠΑΟΚ, για δύο φιλικά παιχνίδια, αλλά και για να ανανεώσει το ραντεβού της.

Η Νις που λειτουργεί σε καινούριες εγκαταστάσεις ανήκει στους Ντέγιαν – “Ράμπο” για τους ποδοσφαιρόφιλους που τον γνωρίζουν καλά – Πέτκοβιτς με μεγάλη καριέρα (μεταξύ άλλων) σε Ερυθρό Αστέρα, Ρεάλ, Βιτόρια Μπαϊα, Βενέτσια, Βάσκο Ντα Γκάμα και Φλαμένγκο (η τελευταία και μεγάλη του αγάπη), Γκόραν Στόικοβιτς και Σλόμπονταν Μίλετιτς.

Οι Στόικοβιτς και Μίλετιτς ήρθαν στην Θεσσαλονίκη με δύο ομάδες παιδιών. Αυτή των πιτσιρικάδων που γεννήθηκαν το 1999 αγωνίστηκε με την αντίστοιχη του ΠΑΟΚ κι έχασε 1-0 και αυτή των παιδιών που γεννήθηκαν το 2000 έπαιξε κόντρα στους γεννηθέντες του 2001 του ΠΑΟΚ.

Οι μικροί του ΠΑΟΚ κέρδισαν κι εδώ με σκορ 3-2.Ο ΠΑΟΚ έλαβε πρόσκληση να επισκεφτεί την Ακαδημία της Νις την άνοιξη.Πριν από περίπου δύο εβδομάδες, επίσης, ο υπεύθυνος των Ακαδημιών του ΠΑΟΚ μετέβη στο Βελιγράδι στην ακαδημία της Τσουκαρίτσκι, όπου την πρώτη ομάδα προπονεί ο γνωστός στα καθ’ ημάς Βλάνταν Μιλόγεβιτς.

Διευθυντής της Ακαδημίας δε, είναι ο Ζόραν Πόποβιτς.Στο πλαίσιο της σύσφιξης σχέσεων, ο κ. Πουρλιοτόπουλος δέχθηκε πρόταση συμμετοχής των Τμημάτων Υποδομής του ΠΑΟΚ (η πρόταση αφορά στις ομάδες των Κ20 και Κ17) σε ένα τουρνουά που θα γίνεται τρεις φορές το χρόνο και στο οποίο εκτός από τον ΠΑΟΚ και την Τσουκαρίτσκι, θα αγωνιστούν η Παρτιζάν και δύο ιταλικές ομάδες.

Με ένα γεμάτο πρόγραμμα ανά χείρας τα στελέχη των Τμημάτων Υποδομής σχεδιάζουν τις επικείμενες επισκέψεις, εκτός από τη Σερβία, στη Βουλγαρία, τη Ρουμανία και την Αλβανία. Το άνοιγμα στα Βαλκάνια υλοποιείται σταδιακά, με σαφείς και ξεκάθαρους στόχους…

 

paokfc.gr

Share
 

YouCMSAndBlog Module Generator Wizard Plugin

YouCMSAndBlog Module Generator Wizard Plugin
powered by στοιχημα
ΜΟΝΙΜΕΣ ΣΤΗΛΕΣ




MEDIA GALLERY

{dmotion width="200" height="167"}xu5qgh{/dmotion}

{dmotion width="200" height="167"}xulbnz{/dmotion}

{dmotion width="200" height="167"}xua3vz{/dmotion}

{dmotion width="200" height="167"}xurggc{/dmotion}

{dmotion width="200" height="167"}xunxt1{/dmotion}

{dmotion width="200" height="167"}xujnc1{/dmotion}

{dmotion width="200" height="167"}xurggf{/dmotion}

{dmotion width="200" height="167"}xulbe2{/dmotion}

top