YouCMSAndBlog Module Generator Wizard Plugin


YouCMSAndBlog Module Generator Wizard Plugin

ΕΠΟ: Διπλωματούχοι προπονητές σε όλες τις κατηγορίες!

PDF Print E-mail
Friday, 13 June 2014 02:57 | Συντάχθηκε απο τον/την sportsteam   
Share

Ο νέος κανονισμός προπονητών ΕΠΟ έχει εναρμονιστεί σύμφωνα με τη Σύμβαση αμοιβαίας αναγνώρισης των προπονητικών προσόντων της Νυόν την 11.12.2003 και στην Αθήνα την 9.3.2007, ισχύει όπως τροποποιήθηκε, κωδικοποιήθηκε και εγκρίθηκε από το Δ.Σ. της Ε.Π.Ο. στις 15.05.2014 και επικυρώθηκε στη Γ.Σ. της Ε.Π.Ο. στις 06.06.2014.

ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΩΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ

Προοίμιο

Ο παρών κανονισμός εκδίδεται σύμφωνα με το άρθρο 2 παρ. 2 του καταστατικού της Ε.Π.Ο. και προβλέπει για κάθε θέμα που αφορά τους προπονητές ποδοσφαίρου. Η Ε.Π.Ο. και οι Ενώσεις – μέλη της αναγνωρίζουν και δύνανται να συνεργάζονται με φορείς ή όργανα που δεν προβλέπονται στον παρόντα κανονισμό, αλλά έχουν τηρήσει τη διαδικασία που αναφέρεται στο άρθρο 2 παρ.3 Γ του καταστατικού της Ε.Π.Ο.

ΑΡΘΡΟ 1 Προπονητής

Προπονητής, κατά την έννοια των διατάξεων του παρόντος, είναι κάθε πρόσωπο που έχει τα απαιτούμενα από τον κανονισμό αυτό προσόντα και δικαιούται, κατά τις διατάξεις του Κανονισμού Αγώνων Ποδοσφαίρου (Κ.Α.Π.) της Ε.Π.Ο., να εισέρχεται στον αγωνιστικό χώρο και να δίδει οδηγίες, από την τεχνική περιοχή, έργο του δε είναι η υπεύθυνη προετοιμασία, εκγύμναση και εν γένει αγωνιστική κατάσταση των ποδοσφαιριστών κάθε ομάδος.

ΑΡΘΡΟ 2 Δικαίωμα άσκησης του επαγγέλματος του προπονητή από ημεδαπούς

Το επάγγελμα του προπονητή ποδοσφαίρου στο οργανωμένο ελληνικό ποδόσφαιρο, δηλ. στα πρωταθλήματα ποδοσφαίρου που διοργανώνονται από την Ε.Π.Ο. ή που κατά παραχώρηση της διοργανώνονται από τις ενώσεις – μέλη της, έχουν το δικαίωμα να ασκήσουν:

α) Οι Διπλωματούχοι της Σχολής Προπονητών Ποδοσφαίρου της Ε.Π.Ο. – UEFA. Σύμφωνα με τις οδηγίες της Σύμβασης της UEFA του έτους 2010.

β) Οι κάτοχοι διπλώματος αναγνωρισμένων σχολών προπονητών των χωρών του εξωτερικού, όπως ισχύουν και προβλέπουν οι διατάξεις της Σύμβασης αμοιβαίας αναγνώρισης των προπονητικών προσόντων της UEFA.

γ) Οι κάτοχοι διπλωμάτων προπονητών ποδοσφαίρου Γ.Γ.Α. – Ε.Π.Ο. όπως καθορίζεται στις διατάξεις της Σύμβασης αμοιβαίας αναγνώρισης προπονητικών προσόντων της UEFA και στις διατάξεις του μνημονίου των οκτώ θέσεων UEFA – Ε.Π.Ο.

δ) Οι πτυχιούχοι των τμημάτων φυσικής αγωγής και Αθλητισμού (Τ.Ε.Φ.Α.Α.) των ελληνικών πανεπιστημίων με κύρια ειδικότητα στο άθλημα του ποδοσφαίρου που έχουν την ειδική αναγνώριση ισοτιμίας από την Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία, όπως καθορίζεται στις διατάξεις της Σύμβασης αμοιβαίας αναγνώρισης προπονητικών προσόντων της UEFA και στις διατάξεις του μνημονίου των οκτώ θέσεων UEFA – Ε.Π.Ο.

ε) Απαραίτητη προϋπόθεση, για την άσκηση επαγγέλματος προπονητή ποδοσφαίρου για μεν τους Έλληνες είναι η εγγραφή τους, ως μέλος σε Σύνδεσμο ή Σωματείο Προπονητών –

Μέλος της Ομοσπονδίας Προπονητών Ποδοσφαίρου Ελλάδος (ΟΠΠΕ) που τήρησε τη διαδικασία που αναφέρεται στο άρθρο 2 παρ.3 Γ του καταστατικού της Ε.Π.Ο., για δε τους αλλοδαπούς η τήρηση των όρων του άρθρου 3 του παρόντος κανονισμού.

στ) Οι υπάλληλοι των Ενώσεων – μελών της Ε.Π.Ο. δεν μπορούν να ασκούν το επάγγελμα του προπονητή.

ΑΡΘΡΟ 3 Δικαίωμα άσκησης του επαγγέλματος του προπονητή από αλλοδαπούς

1. Δεν επιτρέπεται η πρόσληψη αλλοδαπού (εκτός των επιτρεπομένων από τη Σύμβαση της UEFA) προπονητή από ερασιτεχνικά σωματεία.

2. Η πρόσληψη και απασχόληση αλλοδαπού προπονητή στις Α΄ ομάδες επαγγελματικών κατηγοριών, επιτρέπεται εφόσον πληρούνται οι εξής προϋποθέσεις.

α) Να είναι κάτοχος ισότιμου διπλώματος PRO-UEFA των σχολών της Σύμβασης αμοιβαίας αναγνώρισης για τα προπονητικά προσόντα της UEFA.

β) Να έχει εργαστεί ως προπονητής σε ομάδα εθνικών κατηγοριών για μία (1) τουλάχιστον αγωνιστική περίοδο ή σε εθνική ομάδα.

γ) Να έχει ηλικία μέχρι εβδομήντα πέντε (75) ετών.

δ) Να αποδέχεται ανεπιφύλακτα τις διατάξεις του παρόντος κανονισμού, του καταστατικού και των κανονισμών της Ε.Π.Ο. και της ισχύουσας ελληνικής νομοθεσίας και να δηλώνει, με το ιδιωτικό συμφωνητικό, που καταρτίζεται και υποβάλλεται στη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού (Γ.Γ.Α.), την Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία (Ε.Π.Ο.) και στον Σύνδεσμο ή Σωματείο [3]

Προπονητών ή αν δεν υπάρχει στην ΟΠΠΕ, ότι αυτό είναι το μόνο που αναγνωρίζει, συνομολογεί και αποδέχεται έναντι οποιασδήποτε ποδοσφαιρικής ή άλλης αρχής στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.

ε) Η τήρηση των παραπάνω προϋποθέσεων πιστοποιείται με απόφαση του Εκπαιδευτικού Συμβουλίου της Ε.Π.Ο.

ΑΡΘΡΟ 4 Ιδιωτικό συμφωνητικό πρόσληψης προπονητή

1. Το ιδιωτικό συμφωνητικό πρόσληψης μεταξύ του προπονητή και της Π. Α. Ε. ή του σωματείου, καθώς και κάθε τροποποίηση αυτού, κατατίθεται υποχρεωτικά στην αρμόδια Δ.Ο.Υ., επίσημο δε αντίγραφο του κατατεθέντος στην Δ.Ο.Υ. συμφωνητικού κατατίθεται, για μεν τις εθνικές κατηγορίες στην Ε.Π.Ο. και τον τοπικό Σύνδεσμο Προπονητών ή την Ο.Π.Π.Ε. εάν δεν υπάρχει Σύνδεσμος, για δε τα σωματεία τοπικών κατηγοριών στην οικεία τοπική Ένωση και τον τοπικό Σύνδεσμο Προπονητών, ή την Ο.Π.Π.Ε. εάν δεν υπάρχει Σύνδεσμος, σε χρονικό διάστημα δεκαπέντε (15) ημερών από της υπογραφής του.

2. Το ιδιωτικό συμφωνητικό υποχρεωτικά περιλαμβάνει:

α) Στοιχεία των συμβαλλομένων

β) Διάρκεια ισχύος της σύμβασης

γ) Τις πάσης φύσεως τακτικές και έκτακτες αποδοχές, καθώς και τις λοιπές σε είδος παροχές του προπονητή

δ) Ρήτρα, σύμφωνα με την οποία τα συμβαλλόμενα μέρη υποχρεωτικά συμφωνούν και αποδέχονται ότι καθιστούν αποκλειστικά αρμόδια για την επίλυση των τυχόν μεταξύ τους οικονομικών διαφορών, τις αρμόδιες επιτροπές που καθορίζονται στο καταστατικό και τους κανονισμούς της Ε.Π.Ο.

ε) Συνιστάται στην Ε.Π.Ο. Επιτροπή Αποτίμησης Αξίας ιδιωτικών συμφωνητικών προπονητών αποτελούμενη από έναν (1) εκπρόσωπο της Ε.Π.Ο. που διορίζεται από το Δ.Σ. αυτής ως Πρόεδρο και από έναν (1) εκπρόσωπο των: Ένωση Α΄ Εθνικής Κατηγορίας (Super League), Ένωσης Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου Β” Εθνικής Κατηγορίας, Πανελλήνιου Συνδέσμου

Αμειβομένων Ποδοσφαιριστών (Π.Σ.Α.Π.) και ΟΠ.Π.Ε. Αντικείμενο της Επιτροπής είναι η εκτίμηση, με βάση συγκεκριμένες παραμέτρους και συντελεστές, της αξίας του προπονητή και του καθορισμού των κατωτάτων ορίων αποζημίωσης ανάλογα [4] και με την κατηγορία διπλώματος που αυτός κατέχει και την κατηγορία που ανήκει η ΠΑΕ ή το σωματείο με το οποίο έχει συμβληθεί.

ΑΡΘΡΟ 5 Κατηγορίες προπονητών

Οι κατηγορίες των προπονητών ποδοσφαίρου στην Ελλάδα είναι UEFA C, πιστοποίηση UEFA B, UEFA B, πιστοποίηση UEFA Α, UEFA A, UEFA A ELITE YOUTH και PRO-UEFA.

ΑΡΘΡΟ 6 Δικαίωμα εργασίας ανάλογα με κατηγορία – Εκπαιδευτές ποδοσφαίρου – Ετήσια σεμινάρια

1. Οι προπονητές ποδοσφαίρου έχουν το δικαίωμα να ασκήσουν το επάγγελμα αυτό ανάλογα με την κατηγορία τους ως εξής:

2. Τα προσόντα των τακτικών εκπαιδευτών που διδάσκουνστις σχολές ποδοσφαίρου, πέραν της κατοχής διπλώματος προπονητή PRO-UEFA, καθορίζονται με απόφαση του Δ.Σ. της Ε.Π.Ο. ( υποχρεωτικά πρέπει να είναι κάτοχοι πτυχίου αναγνωρισμένης σχολής πανεπιστημίου με διδακτική και συγγραφική εμπειρία στο άθλημα του ποδοσφαίρου και να έχουν ονομασθεί «καθηγητές ποδοσφαίρου» από το Δ.Σ. της Ε.Π.Ο., μετά από εισήγηση της Διοίκησης της Σχολής ).

3. Η Ε.Π.Ο. δύναται να διοργανώνει κάθε χρόνο μετά τη λήξη και πριν την έναρξη ποδοσφαιρικής περιόδου, αλλά και στην διάρκεια αυτής, επιμορφωτικά σεμινάρια προπονητών. Το δικαίωμα αυτό παρέχεται και προς την ΟΠΠΕ ή τους Συνδέσμους μέλη της, με την προϋπόθεση ότι θα υπάρχει η απαραίτητη έγκριση της Ε.Π.Ο. και οι διδάσκοντες θα ορίζονται από την Ε.Π.Ο.

ΑΡΘΡΟ 7 Υποχρέωση πρόσληψης προπονητή από Π.Α.Ε. και σωματεία

1. Οι Π.Α.Ε. και τα σωματεία υποχρεούνται να προσλαμβάνουν και να απασχολούν προπονητή της Α” ποδοσφαιρικής τους ομάδας, κάτοχο διπλώματος, ανάλογο των αναφερομένων στο άρθρο 6 παρ.1.

2. Από την υποχρέωση πρόσληψης προπονητή κατά τα ανωτέρω εξαιρούνται τα ερασιτεχνικά σωματεία Α” και Α΄1 κατηγορίας των Ε.Π.Σ. εφόσον στον οικείο Νομό δεν υπάρχουν προπονητές με Δίπλωμα, όπως ορίζεται στο Άρθρο 2 του παρόντος Κανονισμού σε αριθμό διπλάσιο, τουλάχιστον, από τον αριθμό των ομάδων της κατηγορίας.

3. Σε περίπτωση προβιβασμού Π.Α.Ε. ή σωματείου η Π.Α.Ε. ή το σωματείο υποχρεωτικώς προσλαμβάνουν προπονητές, κατόχους διπλωμάτων αναλόγων με τα προβλεπόμενα στον πίνακα της παραγράφου 1 του άρθρου 6 του παρόντος Κανονισμού.

ΑΡΘΡΟ 8 Επιτροπές Επίλυσης Οικονομικών Διαφορών

1. Οι οικονομικές διαφορές που προκύπτουν μεταξύ προπονητών και ερασιτεχνικών σωματείων επιλύονται από το Τακτικό Διαιτητικό Δικαστήριο της Ε.Π.Ο. [6]

2. Οι οικονομικές διαφορές που προκύπτουν μεταξύ προπονητών και Π.Α.Ε. ή Τ.Α.Π. επιλύονται από την Α” ΕΕΟΔ της ΕΠΟ. Οι αποφάσεις αυτές προσβάλλονται σε δεύτερο βαθμό ενώπιον του Διαιτητικού Δικαστηρίου της Ε.Π.Ο.

3. Ως μέλη – δικαστές των διαιτητικών οργάνων, το εκπαιδευτικό συμβούλιο της Ε.Π.Ο., προτείνει αυτούς που υποδεικνύει η ΟΠΠΕ.

ΑΡΘΡΟ 9 Εκπαιδευτικό Συμβούλιο

1. Στην Ε.Π.Ο. λειτουργεί η Επιτροπή Εκπαιδευτικού Συμβουλίου με αρμοδιότητα για όλα τα θέματα που περιγράφονται στον παρόντα κανονισμό.

2. Η Επιτροπή αυτή αποτελείται από τον Πρόεδρο και τέσσερα (4) μέλη εκ των οποίων δύο (2) προπονητές με δίπλωμα PRO UEFA κατηγορίας που ορίζονται από το Δ.Σ. της Ε.Π.Ο. Από τους δύο προπονητές με δίπλωμα UEFA PRO, ο ένας υποχρεωτικά θα είναι ο διευθυντής εκπαίδευσης – υπεύθυνος των σχολών και ο άλλος εκπρόσωπος που υποδεικνύεται από το Δ.Σ. της ΟΠΠΕ.

ΑΡΘΡΟ 10 Επιτροπή Ισοτιμιών

Η αναγνώριση τίτλων σπουδών Σχολών προπονητών ποδοσφαίρου της αλλοδαπής και η ισοτιμία τους προς τίτλους σπουδών των Σχολών προπονητών ποδοσφαίρου της ημεδαπής και η κατάταξη σε ανάλογη κατηγορία, λαμβανομένων υπόψη των κανονισμών των διεθνών συνομοσπονδιών, γίνεται από Επιτροπή Ισοτιμιών της Ε.Π.Ο. στην οποία συμμετέχουν:

α) Ο πρόεδρος του Εκπαιδευτικού Συμβουλίου της Ε.Π.Ο., ως Πρόεδρος,

β) Ένας (1) εκπρόσωπος του Εκπαιδευτικού Συμβουλίου,

γ) Ένας εκπρόσωπος της Νομικής Υπηρεσίας της Ε.Π.Ο.,

δ) Δύο (2) μέλη που υποδεικνύονται από το Δ.Σ. της ΟΠΠΕ.

Η Επιτροπή ορίζεται από το Δ.Σ. της Ε.Π.Ο., εδρεύει στην Ε.Π.Ο. και καθήκοντα Γραμματέα ασκεί υπάλληλος αυτής. [7]

ΑΡΘΡΟ 11 Μητρώο προπονητών – Ταυτότητα προπονητή – Δελτίο πιστοποίησης εισόδου στον αγωνιστικό χώρο (τεχνική περιοχή).

1. Στην Ε.Π.Ο. τηρείται μητρώο προπονητών ανά κατηγορία.

Η Ε.Π.Ο. εκδίδει τις ταυτότητες προπονητών, οι οποίες έχουν τριετή διάρκεια. Για την έκδοση της εν λόγω ταυτότητας, εκτός των άλλων, πρέπει να συνυποβάλλεται υποχρεωτικά και βεβαίωση ότι είναι μέλος Συνδέσμου Προπονητών, ο οποίος ανήκει στην Ο.Π.Π.Ε., εφόσον έχει τηρήσει τη διαδικασία που αναφέρεται στο άρθρο 2 παρ.3 Γ του καταστατικού της Ε.Π.Ο.

2. Η ταυτότητα προπονητή, όπως προβλέπεται από τη Σύμβαση αμοιβαίας αναγνώρισης προπονητικών προσόντων της UEFA, πρέπει να αναθεωρείται εντός τριετίας από την ημερομηνία έκδοσής της μετά από διαδικασία που προβλέπεται από την ως άνω Σύμβαση (Συμμετοχή – παρακολούθηση από τον προπονητή σχετικού σεμιναρίου αναθεώρησης τουλάχιστον 16 ωρών).

3. Μετά την απόκτηση του Διπλώματος προπονητή ποδοσφαίρου, όπως προβλέπεται από τον Κανονισμό Λειτουργίας της Σχολής Προπονητών Ποδοσφαίρου της Ε.Π.Ο. και από τη Σύμβαση αμοιβαίας αναγνώρισης προπονητικής προσόντων της UEFA, ο προπονητής πλέον της έκδοσης ταυτότητας προπονητή ποδοσφαίρου ΕΠΟ-UEFA, υποχρεούται να εκδώσει και Άδεια Εξασκήσεως Επαγγέλματος Προπονητή Ποδοσφαίρου από την Γενική Γραμματεία Αθλητισμού.

4. Κάθε νέα αγωνιστική περίοδο η Ε.Π.Ο. για τα επαγγελματικά πρωταθλήματα και οι Ε. Π. Σ. για τα τοπικά πρωταθλήματα και τη Γ” Εθνική εκδίδουν δελτίο πιστοποίησης εισόδου του προπονητή στον αγωνιστικό χώρο (τεχνική περιοχή).

Το δελτίο πιστοποίησης εισόδου, είναι ονομαστικό σε περίπτωση δε αντικατάστασης του προπονητή, θα πρέπει να εκδοθεί νέο, με υποβολή νέων δικαιολογητικών.

5. Προπονητής και ο τυχόν βοηθός προπονητή, ο οποίος δεν κατέχει το ως άνω δελτίο πιστοποίησης εισόδου στον αγωνιστικό χώρο (τεχνική περιοχή) απαγορεύεται να εισέλθει σ’ αυτόν. Ο έλεγχος διενεργείται από τους διαιτητές του αγώνα, σύμφωνα με τον Κ.Α.Π. [8]

ΑΡΘΡΟ 12 Κυρώσεις σε σωματεία και Π.Α.Ε.

Σωματεία και Π.Α.Ε. που δεν τηρούν τις διατάξεις των άρθρων 4 ,7 και 11 του παρόντος κανονισμού τιμωρούνται από τα αρμόδια πειθαρχικά όργανα με την επιβολή χρηματικού προστίμου ως ακολούθως:

α) Σωματεία τοπικών κατηγοριών με χρηματικό πρόστιμο από 400 έως 1.500 ευρώ

β) Π.Α.Ε. Γ” Εθνικής κατηγορίας με χρηματικό πρόστιμο από 1.000 έως 3.000 ευρώ

γ) Π.Α.Ε. Β” Εθνικής κατηγορίας με χρηματικό πρόστιμο από 2.000 έως 4.000 ευρώ

και

δ) Π.Α.Ε. Α” Εθνικής κατηγορίας με χρηματικό πρόστιμο από 2.500 έως 6.000 ευρώ περίπτωση μη συμμόρφωσης εντός δέκα πέντε (15) ημερών από την έγγραφη ειδοποίηση του οικείου φορέα (Ε.Π.Ο. – Ε.Π.Σ.), η ποινή του χρηματικού προστίμου με απόφαση του οικείου δικαιοδοτικού οργάνου διπλασιάζεται.

ΑΡΘΡΟ 13 Πειθαρχικός έλεγχος

1. Οι προπονητές υπόκεινται σε πειθαρχικό έλεγχο σύμφωνα με όσα προβλέπονται στους οικείους κανονισμούς τιμωρούμενοι από τα οικεία δικαιοδοτικά όργανα. Η άσκηση της δίωξης και παραπομπή γίνεται και με απόφαση του Εκπαιδευτικού Συμβουλίου.

2. Σε περίπτωση σοβαρής παράβασης διατάξεων του παρόντος κανονισμού το Εκπαιδευτικό Συμβούλιο δύναται να εισηγείται προς την Πειθαρχική Επιτροπή της Ε.Π.Ο. την επιβολή των προβλεπομένων από τον πειθαρχικό κώδικα ποινών.

3. Διπλωματούχοι προπονητές δεν έχουν το δικαίωμα να κάθονται στον πάγκο των αναπληρωματικών και την τεχνική περιοχή με ιδιότητα άλλη, εφόσον δεν έχουν παραιτηθεί και καταθέσει το δίπλωμά τους. Σε αντίθετη περίπτωση, εφόσον δηλαδή κάθονται στον πάγκο ή στην τεχνική περιοχή με άλλη ιδιότητα πλην του προπονητή, είτε αυτεπάγγελτα είτε μετά από καταγγελία, υποχρεωτικά ανακαλείται το δίπλωμά τους.

4. Διπλωματούχος προπονητής UEFA – Ε.Π.Ο., ο οποίος υπογράφει συμβόλαιο συνεργασίας με Π.Α.Ε. ή σωματείο και το δίπλωμά του δεν είναι ανάλογο των αναφερομένων στην κατηγοριοποίηση του άρθρου 6 παρ. 1, τιμωρείται, μετά από παραπομπή από το Εκπαιδευτικό Συμβούλιο στην [9] Πειθαρχική Επιτροπή της Ε.Π.Ο., με ανάκληση του διπλώματος για έξι (6) μήνες και χρηματική ποινή τριών χιλιάδων (3.000) ευρώ.

5. Διπλωματούχος προπονητής UEFA – Ε.Π.Ο., ο οποίος επιθυμεί να αποκτήσει την ιδιότητα του εν ενεργεία ποδοσφαιριστή ή να παρευρίσκεται στην τεχνική περιοχή με άλλη ιδιότητα, θα πρέπει να υποβάλλει, πριν την έναρξη της ποδοσφαιρικής περιόδου, αίτηση ανάκλησης του διπλώματός του, για τη συγκεκριμένη ποδοσφαιρική περίοδο, στο Τμήμα Μητρώου Προπονητών της Ε.Π.Ο. και να καταθέσει το δίπλωμα και την ταυτότητά του.

ΑΡΘΡΟ 14

Το Δ.Σ. της Ε.Π.Ο. με απόφασή του καθορίζει κάθε έτος, το ποσοστό παρακράτησης επί των αμοιβών των προπονητών, σύμφωνα με τα οριζόμενα στο καταστατικό της και στους κανονισμούς της.

ΑΡΘΡΟ 15

1. Για κάθε θέμα που δεν προβλέπεται από τον παρόντα κανονισμό αποφασίζει σχετικά το Δ.Σ. της Ε.Π.Ο. μετά από εισήγηση του Υπευθύνου των σχολών, με απαρέγκλιτη τήρηση των οδηγιών της Σύμβασης Προπονητικής της UEFA του έτους 2010.

2. Ο παρών κανονισμός, που έχει εναρμονιστεί σύμφωνα με τη Σύμβαση αμοιβαίας αναγνώρισης των προπονητικών προσόντων της Νυόν την 11.12.2003 και στην Αθήνα την 9.3.2007, ισχύει όπως τροποποιήθηκε, κωδικοποιήθηκε και εγκρίθηκε από το Δ.Σ. της Ε.Π.Ο. στις 15.05.2014 και επικυρώθηκε στη Γ.Σ. της Ε.Π.Ο. στις 06.06.2014..

Αθήνα 06 Ιουνίου 2014

Share
 

YouCMSAndBlog Module Generator Wizard Plugin

Τελευταία Νέα

ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΙΕΣ 06.15.2014

Tο παιδί μου παίζει «5x5». Tι να προσέξω;
Tο παιδί μου παίζει «5x5». Tι να προσέξω;

ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΙΕΣ 06.15.2014

Η προπόνηση της Ταχυδύναμης στις μικρές ηλικίες!
Η προπόνηση της Ταχυδύναμης στις μικρές ηλικίες!

ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ 06.15.2014

Επιστρέφει στη Μόσχα για το Lokoball 2014 η Κ11 του ΠΑΟΚ!
Επιστρέφει στη Μόσχα για το Lokoball 2014 η Κ11 του ΠΑΟΚ!

ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ 06.15.2014

Νέος διευθυντής και προπονητής της Κ20 του Αστέρα Τρίπολης, ο Μίλαν Παβλοβιτς!
Νέος διευθυντής και προπονητής της Κ20 του Αστέρα Τρίπολης,...

ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ 06.14.2014

Η παραγωγή ταλέντων στον Α.Ο Γιάννινα...συνεχίζεται!
Η παραγωγή ταλέντων στον Α.Ο Γιάννινα...συνεχίζεται!

ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ 06.14.2014

Ο Εθνικός Ν. Κεραμίδιου Κατερίνης και η ΠΑΕ Ατρόμητος προχωρούν σε αξιολογήσεις νεαρών παικτών!
Ο Εθνικός Ν. Κεραμίδιου Κατερίνης και η ΠΑΕ Ατρόμητος...

Ελλάδα και Κόσμος 06.14.2014

Mundial 2014: Ισπανία-Ολλανδία 5-1 (Vid)
Mundial 2014: Ισπανία-Ολλανδία 5-1 (Vid)

Ελλάδα και Κόσμος 06.14.2014

Mundial 2014: Χιλή - Αυστραλία 3-1 (Vid)
Mundial 2014: Χιλή - Αυστραλία 3-1 (Vid)

ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ 06.14.2014

ΠΑΟΚ και στο Διδυμότειχο!
ΠΑΟΚ και στο Διδυμότειχο!

Παρασκήνια-Quiz 06.14.2014

''Μούφα
''Μούφα" συμφωνία!
YouCMSAndBlog Module Generator Wizard Plugin
powered by στοιχημα
YouCMSAndBlog Module Generator Wizard Plugin
ΜΟΝΙΜΕΣ ΣΤΗΛΕΣ




MEDIA GALLERY

Κ11:ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Κ12:ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

ΠΑΙΔΕΣ ΕΠΣΑ: ΑΙΓΑΛΕΩ-ΑΕΚ 2-2


JavaScript is disabled!
To display this content, you need a JavaScript capable browser.


JavaScript is disabled!
To display this content, you need a JavaScript capable browser.


JavaScript is disabled!
To display this content, you need a JavaScript capable browser.


JavaScript is disabled!
To display this content, you need a JavaScript capable browser.


JavaScript is disabled!
To display this content, you need a JavaScript capable browser.





top