YouCMSAndBlog Module Generator Wizard Plugin


YouCMSAndBlog Module Generator Wizard Plugin

Πλούσιο θέαμα στο 2ο Διεθνές Camp Επιλογής Ποδοσφαιριστών

PDF Print E-mail
Friday, 20 June 2014 10:15 | Συντάχθηκε απο τον/την sportsteam   
Share

Πλούσιο θέαμα και περίτεχνες ενέργειες παρουσίασαν και τη δεύτερη ημέρα οι συμμετέχοντες ποδοσφαιριστές στο 2ο Διεθνές Camp Επιλογής Ποδοσφαιριστών («Greek Free Agent Soccer Camp 2014») «Αρπαξε την ευκαιρία» που διοργανώνει με ιδιαίτερη επιτυχία η Ενωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Μακεδονίας σε συνεργασία με τον εταιρεία CK AGENCY Sports Management & Marketing στις αθλητικές εγκαταστάσεις της ΕΠΣΜ στη Μίκρα, περιοχή Καλαμαριάς.

Τους αγώνες παρακουλούθησαν πολλοί προπονητές, scouters και αδειοδοτημένοι FIFA Agents, όπως οι κ. Ιωάννης Παρακεντές, Νίκος Μιντζιβίρης και Παύλος Λεπτοκαρίδης ως εκπρόσωπος της Sports Connection Αποστολόπουλος.

Ολοι όσοι αγωνίστηκαν και στις δύο κατηγορίες άφησαν πολύ καλές εντυπώσεις και επιβεβαίωσαν σ’ όσους που τους παρακολούθησαν ότι το επίπεδό τους είναι αρκετά υψηλό, παρά το γεγονός ότι είναι νεαροί. Τους δόθηκε η ευκαιρία να δείξουν την αξία τους και τις ικανότητές τους και το έπραξαν με τον καλύτερο τρόπο.

Τη δεύτερη ημέρα στο camp πήραν μέρος οι παρακάτω ποδοσφαιριστές:

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ 14 - 16 ΕΤΩΝ

Α ΟΜΑΔΑ (ΜΠΛΕ): Μπαλταδάκης, Παρασίδης, Καλέας, Χατζηαδαμίδης, Καλαϊτζής, Φωτιάδης, Cella Faslli, Μπαλκιτσής, Κυριαλάνης, Ευστρατιάδης, Τσαφτάρης (αγωνίστηκαν και οι Ζαμίδης, Χατζηβασιλειάδης. Γιουμίδης, Τσιγγάρας, Ιακωβίδης, Κοιλανίτης).

Β ΟΜΑΔΑ (ΛΑΧΑΝΙ - FC TALENT): Καρακώστας Κ., Χειριτράνας, Δημητριάδης, Ράπτης Ι., Αρβανιτίδης, Λαδέας, Δέλλιος, Καρακώστας Χρ., Χριστοδούλου, Χατζηπαππάς, Σαλέπης.

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ 17 ΕΤΩΝ ΚΑΙ ΑΝΩ

Α ΟΜΑΔΑ (ΑΣΠΡΟΙ) – Β ΟΜΑΔΑ (ΜΠΛΕ) 1-1

Συναρπαστικός και αμφίρροπος ήταν ο αγώνας μεταξύ των δύο ομάδων που αγωνίστηκαν στην κατηγορία 17 ετών και άνω και οι συμμετέχοντες ποδοσφαιριστές παρουσίασαν μία πάρα πολύ καλή εικόνα και απέσπασαν κολακευτικά σχόλια για τις ενέργειες τους στον αγωνιστικόι χώρο.

Αναδείχτηκαν ισόπαλες με σκορ 1-1 και τα γκολ σημείωσαν οι Mladenovski και Τζόλης.

Τους αγώνες διαιτήτευσαν οι κ. Πετκάκης (Τσακιρόπουλος, Φουστάνας).

Α ΟΜΑΔΑ (ΑΣΠΡΟΙ): Γκιοτλής, Τσίλογλου, Πέϊκος, Luisi Anxhelo, Καριπίδης, Δροσάκης, Τοπτσί, Τζόλης, Μετσάι, Γριζόπουλος, Θεοδωρίδης (έπαιξαν και οι Πεχλιβανίδης, Μπουλογεώργος, Γκαζέλης, Καρύδης).

Β ΟΜΑΔΑ (ΜΠΛΕ): Ιβανούδης, Καρανάσιος Αθ., Καρανάσιος Σπ., Μπασιάκος, Σαμανίδης, Τσιαμπάζης, Δαμασκηνός, Λόλας, Χατζηλασκαράκης, Mladenovski, Kayodin Aiou (αγωνίστηκαν και οι Καλαμπόκας Σισμανιδης, Τσελέπης).

Το camp παρακολούθησαν αδειοδοτημένοι FIFA Agents και ο κ. Παύλος Λεπτοκαρίδης που εκπροσωπούσε την Sports Connection Αποστολόπουλος για τη διοργάνωση ανέφερε:

«Είναι αξιέπαινη πρωτοβουλία της ΕΠΣ Μακεδονίας που διοργανώνει αυτού του είδους camp για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά και δίνει τη δυνατότητα σε νέα παιδιά να προβάλουν τον εαυτό τους και την αξία τους. Φέτος υπάρχει αυξημένο ενδιαφέρον σε σύγκριση με πέρυσι και πιστεύω να γίνει θεσμός.

Διαπίστωσα ότι υπάρχουν καλοί παίκτες, ιδιαίτερα στις μικρές ηλικίες, και αξίζει να προσεχτούν. Πιστεύω ότι στο camp τα επόμενα χρόνια μπορούν να συμμετέχουν περισσότεροι ποδοσφαιριστές από τις Βαλκανικές χώρες, γιατί διαπίστωσα από τους ήδη συμμετέχοντες ότι υπάρχει πολύ ταλέντο σ’ αυτές τις χώρες και πρέπει να αναδειχτεί.

Χρειάζεται αρκετή υπομονή από τους συμμετέχοντες και εφόσον το συγκεκριμένο camp γίνει θεσμός θα μπορέσει τα επόμενα χρόνια να γίνει εφάμιλλο των αναπτυγμένων ποδοσφαιρικά χωρών, όπως είναι η Ιταλία, η Αγγλία, η Ολλανδία που διοργανώνονται τέτοιου είδους camp κάθε χρόνο και είναι υψηλού επιπέδου.

Αντίστοιχο camp με επιτυχία διοργανώνεται και στην Ατάλια της Τουρκίας, όπως και σε άλλες Ευρωπαϊκές χώρες. Νομίζω ότι και η Θεσσαλονίκη σ’ αυτόν τον τομέα μπορεί να πετύχει πολλά πράγματα τα επόμενα χρόνια, και όπως προείπα, είναι αναγκαίο να επεκταθεί και στις Βαλκανικές χώρες».

Το 2ο Διεθνές Camp Επιλογής Ποδοσφαιριστών («Greek Free Agent Soccer Camp 2014») «Αρπαξε την ευκαιρία» θα συνεχιστεί και την Παρασκευή 20 Ιουνίου 2014 στο Αθλητικό Κέντρο της ΕΠΣΜ στη Μίκρα, με τους παραπάνω ποδοσφαιριστές που δήλωσαν συμμετοχή, οι οποίοι θα χωριστούν εκ νέου σε ομάδες, προκειμένου να δείξουν τις αρετές τους για τρίτη συνεχόμενη φορά.

Προπονητές των ομάδων είναι οι Ενωσιακοί προπονητές, Φώτης Μαζουλουξής, Θανάσης Καναράς και Χάρης Παπαπαναγιώτου. 

Ο αγώνας της Α κατηγορίας με ποδοσφαιριστές από 14 έως 16 ετών θα αρχίσει στις 17.15 και θα ακολουθήσει ο αγώνας της Β κατηγορίας με ποδοσφαιριστές 17 ετών και άνω. Με την ολοκλήρωση των αγώνων στους συμμετέχοντες θα δοθούν διπλώματα.

Share
 

YouCMSAndBlog Module Generator Wizard Plugin

YouCMSAndBlog Module Generator Wizard Plugin
powered by στοιχημα
YouCMSAndBlog Module Generator Wizard Plugin
ΜΟΝΙΜΕΣ ΣΤΗΛΕΣ




MEDIA GALLERY

Κ11:ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Κ12:ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

ΠΑΙΔΕΣ ΕΠΣΑ: ΑΙΓΑΛΕΩ-ΑΕΚ 2-2


JavaScript is disabled!
To display this content, you need a JavaScript capable browser.


JavaScript is disabled!
To display this content, you need a JavaScript capable browser.


JavaScript is disabled!
To display this content, you need a JavaScript capable browser.


JavaScript is disabled!
To display this content, you need a JavaScript capable browser.


JavaScript is disabled!
To display this content, you need a JavaScript capable browser.





top