YouCMSAndBlog Module Generator Wizard Plugin

Επάγγελμα... παπατζής!!!

PDF Print E-mail
| Συντάχθηκε απο τον/την sportsteam   
Share

''Συνεργασίες'' με ότι κινείται, αναζητά άνθρωπος που έχει παρεισφρήσει στο χώρο των Ακαδημιών και προσπαθεί να καρπωθεί υπέρογκα ποσά ''δαγκώνοντας'' ανυποψίαστους μπαμπάδες με το πρόσχημα: θα στον διαφημίσω τον γιόκα σου, άστο επάνω μου, θα φτιάξω θέμα επ' αυτού.

Βέβαια η διαφήμιση κοστίζει και απο ''τηγανήτα τίποτα''. Επίσης ο εν λόγω ''αεριτζής'' υπόσχεται πως θα τους βρεί και τον κατάλληλο μάνατζερ.

Πληροφορίες αναφέρουν οτι μερικές φορές το πράττει παρακάμπτοντας τον γονέα. Μιλά απευθείας με τους ποδοσφαιριστές μέσω του Facebook. Η ατάκα του είναι: έχεις μάνατζερ; Θα φροντίσω εγώ για σένα...τους γνωρίζω όλους και θα σε φέρω σε επαφή.

Το καλό στην υπόθεση είναι πως κάποιοι τον έχουν ''μυριστεί'' και τον χλευάζουν πίσω απο την πλάτη του. Ενήμεροι είναι και αρκετοί ατζέντηδες αλλά και άνθρωποι που διοικούν σωματεία.

Αυτό όμως δεν φτάνει. Πρέπει αυτοί που έχουν ''δαγκωθεί'' απ' τον εν λόγω ''μπαταξή'', να βγούν και να τα πούν χύμα και τσουβαλάτα.

Πρέπει με τον τρόπο τους να βοηθήσουν τους υπόλοιπους ανυποψίαστους μπαμπάδες που κάνουν όνειρα για τα παιδιά τους να γλιτώσουν απ' τα νύχια του ''αδίστακτου'' και εμμονικού αυτού ανθρώπου.


Ο Παρασκηνιακός

Share
 




powered by στοιχημα
YouCMSAndBlog Module Generator Wizard Plugin
ΜΟΝΙΜΕΣ ΣΤΗΛΕΣ