SL-K15: ΑΡΗΣ-ΠΑΟΚ 0-0

PDF Print E-mail
Monday, 02 December 2013 05:52 | Συντάχθηκε απο τον/την sportsteam   
Share

Χωρίς νικητή, αλλά και χωρίς γκολ (0-0) ολοκληρώθηκε η αναμέτρηση των ομάδων Κ-15, ΑΡΗ και Π.Α.Ο.Κ. στο γήπεδο Μ. Αλεξάνδρου, στο πλαίσιο της 11ης αγωνιστικής του Β’ ομίλου του αντίστοιχου πρωταθλήματος U-15 της Super League ΟΠΑΠ.

Ο αγώνας μπορεί να μην είχε γκόλ, όμως το πάθος και η δύναμη έδωσαν μία ξεχωριστή ομορφιά. Οι φιλοξενούμενοι πάντως στάθηκαν άτυχοι σε τρείς περιπτώσεις καθώς σημάδεψαν τρεις φορές τα δοκάρια των γηπεδούχων.

Πρώτο σουτ στο δοκάρι, αυτό του Κοντοθανάση στο 45. Ακολούθησε, στο 51 τετ α τετ του Δραγάνη με κατάληξη επίσης το δοκάρι και στο 60 κεφαλιά του Υφαντίδη από σέντρα του Κοντοθανάση, που και αυτή σταμάτησε στο δοκάρι. Πώντως και οι γηπεδούχοι έχασαν μία σημαντική ευκαιρία με την κεφαλιά του Ταχματζίδη, να φεύγει λίγο άουτ.

ΑΡΗΣ: Στεργιάκης (70’ Παπουτσής), Στογιάννης, Ορφανίδης, Τραχανάς, Γκουντούνας, Μπαξεβάνος, Τσεμεκίδης, Δουζδαμπάνης (50’ Αθανασιάδης), Ταχματζίδης (60’ Λαδάς), Ψωματάκης (55΄Θεοδοσίου), Μπουλγουρίδης.

ΠΑΟΚ: Σιαμπάνης, Παπαθανασίου (40  Πεχλιβανίδης), Αηδονίδης, Δημητρίου, Ευθυμιάδης, Μίσκοβιτς, Δραγάνης (53  Μελετίδης), Πολύζος (40 Χατζηδίμπας), Υφαντίδης, Χατζηστράβος (40 Κοντοθανάσης), Ευθυμίου (76 Αλωπούδης).

Share
 

ΜΟΝΙΜΕΣ ΣΤΗΛΕΣ


top