Άστραψαν κ' βρόντηξαν οι Παίδες του Ολυμπιακού που νίκησαν 5-0 το Παναθηναικό! (Photos+Video)

PDF Print E-mail
Saturday, 26 October 2013 13:13 | Συντάχθηκε απο τον/την sportsteam   
Share

Οι Παίδες του Ολυμπιακού πέτυχαν σπουδαία νίκη επι του αιωνίου τους αντιπάλου Παναθηναικού με 5-0 στο γήπεδο του Ρέντη, στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος κ15 της Σούπερ Λίγκ.

SL-K15: ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ-ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ 5-0

Οι πιτσιρικάδες του Τάσου Θέου ήταν πραγματικά απολαυστικοί. Μπήκαν πολύ δυνατά απο τα πρώτα κιόλας λεπτά της αναμέτρησης, πίεσαν ασφυκτικά τον αντίπαλο τους, που δεν μπορούσε να βγεί κυριολεκτικά απο τα καρέ του.

Αποτέλεσμα της πίεσης αυτής ήταν ένα γκόλ που είχε την σφραγίδα του Γκλεγκλέ, που ''μυρίστηκε'' το λάθος και με όμορφη προβολή έδωσε στο 22' το προβάδισμα στους ερυθρόλευκους.

Οι γηπεδούχοι συνέχισαν στο ίδιο μοτίβο και κατόρθωσαν να πετύχουν ακόμα τρία τέρματα πρίν την ολοκλήρωση του πρώτου 40λεπτου.

Στο 25' ο γκλεγκλές και πάλι με όμορφο πλασέ πέτυχε το 2-0 έπειτα απο όμορφη ασίστ του Τσιπιρτίμη, ενώ στο 30' ο Αμπάρας βρέθηκε αμαρκάριστος στην καρδιά της άμυνας των πρασίνων και με καρφωτή κεφαλιά έγραψε το 3-0.

Στο 31' ο Γκλεγκλές πέτυχε το τρίτο προσωπικό του τέρμα και το τέταρτο για την ομάδα του, αφού εκμεταλλεύτηκε με τον καλύτερο τρόπο την πάσα του Νικούλη.

Στην επανάληψη ο Τάσος Θέος ανακάτεψε κάπως την ''τράπουλα'' καθώς θέλησε να δώσει χρόνο συμμετοχής και σε άλλα παιδιά. Πέρασε λοιπόν στην θέση του Κωστανάσιου τον Καμπετσή.

Ο νεαρός επιθετικός δέκα λεπτά μετά την είσοδο του και πιο συγκεκριμένα στο 64', πέτυχε ένα πανέμορφο γκόλ, ανεβάζοντας έτσι τον δείκτη του σκόρ στο 5-0, το οποίο έμελλε να είναι και το τελικό σκόρ.


ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Σκαφίδας, Αμπάρα, Αγγελόπουλος Α., Αγιώτης, Παπαδογιωργάκης (78' Παπαδόπουλος), Ασημάκης, Κωστανάσιος (55' Καμπέτσης), Νικούλης (67' Καραχάνας), Γκλεγκλές (74' Τσιντώνης), Ξενιτίδης, Τσιπιρτίμης.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ: Λαμπρόπουλος, Θεοδωρής, Παπαδόπουλος, Ντόκο, Βελαδάκης (72' Αμπίλας), Μανιδάκης, Αλειρανσίτης, Λώλος, Βαρέσης, Δημήτρουλας, Ζώτος (41' Παπαδάκης).

 

Δείτε τι κατέγραψε ο φακός του Sports-Academies.gr....ΕΔΩ


Share
 

powered by στοιχημα
ΜΟΝΙΜΕΣ ΣΤΗΛΕΣ


top