SL-K15: Skoda Ξάνθη - Πανθρακικός 3-3

PDF Print E-mail
Sunday, 22 September 2013 00:28 | Συντάχθηκε απο τον/την sportsteam   
Share

Σκορ και θέαμα στον εναρκτήριο αγώνα της Κ15 του Πανθρακικού με αντίπαλο την Skoda Ξάνθη με την ομάδα του Ζόραν Στοίνοβιτς να αποδίδει πολύ καλό ποδόσφαιρο αλλά στο τέλος να μην μπορεί να φύγει με τους βαθμούς της νίκης.

Ο Πανθρακικός προηγήθηκε στο 34ο λεπτό του αγώνα με τον Γαλεάδη, για να ισοφαριστεί λίγα λεπτά μετά την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου.

Οι Κυργιαλάνης και Θέμελης έδωσαν προβάδισμα 2 τερμάτων στον Πανθρακικό στο 52ο και 64ο λεπτό αντίστοιχα. Τελικά οι γηπεδούχοι που δεν είχαν πεί την τελευταία τους λέξη κατάφεραν να ισοφαρίσουν στα τελευταία λεπτά της αναμέτρησης σε 3-3 με τέρματα στο 72ο και 76ο λεπτό αντίστοιχα.

Αξίζει να σημειωθεί πως οι αγώνες έχουν διάρκεια 80 λεπτών (2 ημίχρονα των 40 λεπτών).

Η σύνθεση του Πανθρακικού: Τζελέπης, Ξενοδοχίδης Γ. Γιανναράκης, Μέριτς, Μουζάς, Στοίνοβιτς, Τσιργώνης (56’ Σαββάκης), Γαλεάδης (53’ Ξανθοπουλίδης), Ξενοδοχίδης Η., Κυργιαλάνης, Θέμελης.


« Κάναμε μια πολύ καλή προσπάθεια σήμερα και είμαι ευχαριστημένος από την δουλειά που έχουν κάνει ως τώρα όλα τα παιδιά. Σίγουρα υπάρχουν πολλά περιθώρια βελτίωσης και θα προσπαθήσουμε κάθε μέρα να γινόμαστε καλύτερη ομάδα. Η ομάδα στηρίζεται σε παιδιά από την Κομοτηνή με εξαίρεση 2 ποδοσφαιριστές από την Αλεξανδρούπολη», ήταν τα λόγια του προπονητή Ζόραν Στοίνοβιτς.

Share
 

Τελευταία Νέα

powered by στοιχημα
ΜΟΝΙΜΕΣ ΣΤΗΛΕΣ


top