SL-K15: ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ-ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ 0-2

PDF Print E-mail
Sunday, 22 September 2013 20:16 | Συντάχθηκε απο τον/την sportsteam   
Share

Στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος Κ15 της Super League ο γηπεδούχος Αστέρας Τρίπολης ηττήθηκε με σκορ 2-0 από την αντίστοιχη ομάδα του Ατρόμητου στις βοηθητικές εγκαταστάσεις της ΠΑΕ Αστέρας Τρίπολης.

Κύριο χαρακτηριστικό του 80λεπτου ήταν τα δύο χαμένα πέναλτι, ένα για κάθε ομάδα. Στο 26’ η ομάδα του Ατρόμητου άνοιξε το σκορ όταν ο Παναγιωτίδης αξιοποίησε κάθετη πάσα και αφού νικήθηκε αρχικά στο τετ α τετ από τον Τσιώση, στην συνέχεια με σουτ έκανε το 0-1 για τους φιλοξενούμενους.

Στο 39’ ο Κοντογιαννόπουλος εκτέλεσε πέναλτι αλλά έστειλε την μπάλα στο δεξί δοκάρι της ομάδας του Περιστερίου και στην συνέχεια οι φιλοξενούμενοι απομάκρυναν τη μπάλα.

Στο δεύτερο ημίχρονο ήταν η σειρά του Τσιώση να αποσοβήσει τον κίνδυνο στο 55’, όταν απέκρουσε το πέναλτι που εκτέλεσε ο Χατζοβασιλάκης και στην συνέχεια μπλόκαρε την μπάλα στο νέο σουτ που επιχείρησε ο Παπαδάτος.

Ωστόσο, ότι δεν κατάφεραν οι Χατζοβασιλάκης και Παπαδάτος στο 55’, το πέτυχε στο 76' ο Αγγελόπουλος, έπειτα από κάθετη πάσα του Γιαούπι, και με σουτ εντός μεγάλης περιοχής έκανε το 0-2.

Στην φάση αυτή διαμαρτυρήθηκαν οι άνθρωποι του Αστέρα για το γεγονός ότι ο πρώτος βοηθός κ. Πλατάνας είχε αρχικά υποδείξει τον Αγγελόπουλο ως οφσάιντ, ωστόσο τη φάση πήρε πάνω του ο κ. Γουρδομιχάλης, ο οποίος κατακύρωσε το γκολ.

Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο κ. Παναγιώτης Γουρδομιχάλης (ΣΔΠ Λακωνίας) με βοηθούς τους κ.κ Θεόδωρο Πλατάνα  (ΣΔΠ Λακωνίας) και Παναγιώτη Πίνταρχα (ΣΔΠ Λακωνίας).

Αστέρας Τρίπολης (Γιάννης Ρούμπης): Τσιώσης, Πετράκης, Μπούνος, Ζήσης, Ρούτσης, Γλέζος, Σαλτάρης, Κοντογιαννόπουλος, Μάριος Γεωργόπουλος, Δημήτριος Νίκιας, Γεώργιος Νίκιας

Αγωνίστηκαν και οι: Tereziu, Μανωλάκος, Μενενάκος, Γεωργακόπουλος

Ατρόμητος Αθηνών (Σωτήριος Θεοδώρου): Κινάλης, Αποστόλου, Σιοροβίγκας, Ιγκμπινόμπα, Λώλος, Αγγελόπουλος, Παπαδάτος, Χατζοβασιλάκης, Μπαρμπαγιάννης, Παναγιωτίδης, Στριγκώνης

Αγωνίστηκαν και οι: Γολίδης, Κωστόπουλος, Ρώσση, Γιαούπι, Σαφράς

 

Πηγή:arcadia-sports.gr

Share
 

ΜΟΝΙΜΕΣ ΣΤΗΛΕΣ


top