SL-K15: ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ-ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ 0-1 (ΒΙΝΤΕΟ)

PDF Print E-mail
Sunday, 29 September 2013 09:04 | Συντάχθηκε απο τον/την sportsteam   
Share

Στο πλαίσιο της δεύτερης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος Κ15, η ομάδα του Αστέρα Τρίπολης επικράτησε με σκορ 1-0 του Εργοτέλη στην Κρήτη. Το γκολ για την αρκαδική ομάδα σημείωσε ο Δημήτρης Νίκιας στο 70’.

Όσον αφορά την αναμέτρηση, η ομάδα του Γιάννη Ρούμπη ήταν καλύτερη από τον αντίπαλό της. Ο Αστέρας Τρίπολης έπαιξε με την μπάλα κάτω ενώ ήταν καλύτερα στημένος από την γηπεδούχο ομάδα. Το τελευταίο είχε ως αποτέλεσμα να δημιουργήσει αρκετές ευκαιρίες.

Από την άλλη πλευρά η ομάδα του Εργοτέλη είχε και εκείνη τις δικές της χαμένες ευκαιρίες, έχοντας μάλιστα και δοκάρι στο πρώτο σαραντάλεπτο.Στο δεύτερο ημίχρονο, ο Τερεζίου σημάδεψε το δοκάρι της εστίας του Εργοτέλη στο 65’, ενώ πέντε λεπτά νωρίτερα είχε περάσει ως αλλαγή στην θέση του Μάριου Γεωργόπουλου.

Τελικά το γκολ ήρθε από τον Δημήτρη Νίκια στο 70’ ενώ πέντε λεπτά αργότερα ο ίδιος ποδοσφαιριστής αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα.Παράλληλα στο 75’ οι άνθρωποι του Αστέρα Τρίπολης διαμαρτυρήθηκαν για πέναλτι σε σπρώξιμο του Κοντογιαννόπουλου.

Nα σημειωθεί ότι κατά την διάρκεια των πανηγυρισμών, οι νεαροί ποδοσφαιριστές του Αστέρα Τρίπολης αφού μαζεύτηκαν όλοι μαζί φώναξαν δυνατά το όνομα Πετράκης, προς τιμήν του συμπαίκτη τους που βρίσκεται αυτές τις ημέρες στο νοσοκομείο.

Κάτι αντίστοιχο έγινε και στο τέλος, ενώ όλα τα παιδιά αφιέρωσαν την πρώτη νίκη τους στο πρωτάθλημα στον νεαρό συμπαίκτη τους.


Εργοτέλης (Αντώνης Αποστολάκης): Δασκαλάκης, Ψαράκης, Ζατζισεβαστός (Κουτεντάκης 71′), Σταυράκης, Γιαλαμάς, Ψαλιδάκης (Κόρακας 55′), Ιατρούδης, Τοψής, Μπλεμμένος (Χριστάκης 67′), Σεραφειμίδης

Αστέρας Τρίπολης: Τσιώσης, Κουρτέσης, Μπούνος (30' Φωτόπουλος), Ρούτσης, Ζήσης, Σαλτάρης (75' Νίκος Γεωργόπουλος), Κοντογιαννόπουλος, Μάριος Γεωργόπουλος (60’ Tereziu), Δημήτρης Νίκιας, Γιώργος Νίκιας, Γλέζος.

Επίσης αγωνίστηκαν οι Γεωργακόπουλος και Μενενάκος.


Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο κ. Χρήστος Κραγασάκης  (ΣΔΠ Ηρακλείου)  με βοηθούς τους κ.κ Αντώνιο Δασκαλάκη  (ΣΔΠ Ηρακλείου) και Ιωάννη  Δασκαλάκη (ΣΔΠ Ηρακλείου) (Πηγή:arcadia-sports.gr)

 

Δείτε το βίντεο


*Το βίντεο είναι παραγωγής της HIGH DEFINITION PRODUCTIONS (Tηλ.6974108004)

Share
 

ΜΟΝΙΜΕΣ ΣΤΗΛΕΣ


top