YouCMSAndBlog Module Generator Wizard Plugin
YouCMSAndBlog Module Generator Wizard Plugin

Πανιώνιος: Παυλόπουλος, Κοροπούλης και Κουζινός κάνουν τον απολογισμό της χρονιάς για τα τμήματα Κ20 και Κ17

PDF Print E-mail
Wednesday, 17 June 2015 04:51 | Συντάχθηκε απο τον/την sportsteam   
Share

Μία ακόμη χρονιά ολοκληρώθηκε με επιτυχία για την Κ20 και την Κ17 του Πανιωνίου, με τους προπονητές των δύο τμημάτων, αλλά και τον Γιάννη Παυλόπουλο να παραχωρούν αποκλειστική συνέντευξη στα panionianea.gr.

Οι κυανέρυθρες ποδοσφαιρικές υποδομές ανέκαθεν ήταν από τις καλύτερες στην Ελλάδα και φυσικά αποτελούσαν και αποτελούν το δυνατό σημείο του Πανιωνίου.

Έτσι, και την σεζόν που ολοκληρώθηκε τόσο η Κ20, με τεχνικό τον Δημήτρη Κοροπούλη όσο και η Κ17, με τεχνικό τον Δημήτρη Κουζινό, είχαν εξαιρετική αγωνιστική παρουσία, τερμάτισαν στις υψηλές θέσεις της βαθμολογίας και φάνηκε πως το μέλλον του Πανιωνίου προδιαγράφεται λαμπρό.

Τα panionianea.gr συναντήθηκαν στο γήπεδο της Νέας Σμύρνης με τους δύο προπονητές Κοροπούλη και Κουζινό, αλλά και με τον τεχνικό διευθυντή των ακαδημιών της ΠΑΕ Γιάννη Παυλόπουλο και συζήτησαν μαζί τους -μεταξύ άλλων- για την χρονιά που είχαν τα δύο τμήματα (Κ20, Κ17), την δουλειά που έγινε, αλλά και το ταλέντο που υπάρχει. (Στη φωτογραφία από αριστερά Κοροπούλης, Παυλόπουλος, Κουζινός).

Παράλληλα, οι τρεις άνδρες αναφέρθηκαν στην μεταξύ τους συνεργασία, στην κατάσταση που υπάρχει στο σύλλογο, αλλά και στην διοίκηση της ΠΑΕ.

Επίσης, οι Κοροπούλης, Κουζινός μίλησαν για τα στοιχεία που είδαν στις ομάδες τους και για τα παιδιά που ξεχώρισαν.

Από την μεριά του, ο Γιάννης Παυλόπουλος στάθηκε στο πλάνο που θεωρεί πως πρέπει να ακολουθήσει ο σύλλογος, ενώ τόνισε χαρακτηριστικά πως "...ο σύλλογος εκτός από παίκτες θα πρέπει να δημιουργεί και προπονητές".

Αναλυτικά η ενδιαφέρουσα συνέντευξη των Παυλόπουλου, Κοροπούλη και Κουζινού:

-Αρχικά θέλω να μου κάνετε τη σύνοψη της χρονιάς για την Κ20 και την Κ17…

Κοροπούλης: «Έγινε μια μεγάλη προσπάθεια φέτος από τα παιδιά και από όλο το τιμ, θεωρώ πως το αποτέλεσμα είναι κοντά σε αυτό που προσδοκούσαμε. Η ομάδα έκανε μια αρκετά καλή πορεία, ήταν ανταγωνιστική σε όλα τα παιχνίδια. Καταφέραμε και πετύχαμε ένα αρκετά καλό πλασάρισμα, αλλά νομίζω πως το πιο σημαντικό απ' όλα είναι ότι αρκετά από τα παιδιά αυτά βρίσκονται ήδη στο στόχαστρο και κάτω από το βλέμμα του προπονητή της πρώτης ομάδας σε συνεργασία με τον γενικό διευθυντή τον κ. Παυλόπουλο. Προσπαθούμε ακριβώς να πετύχουμε την απορρόφηση όσο το δυνατόν περισσότερων παιδιών στη πρώτη ομάδα. Θα ήθελα στο σημείο αυτό να ευχαριστήσω τόσο τον κ. Παυλόπουλο για όλη του τη βοήθεια όλο το χρόνο, ήταν πάντα δίπλα μας και πάντα σε ότι χρειαζόμασταν έδινε λύση, τον κ. Πιέρο, τον κ. Τσαουσάι, τον κ. Βαλιάνο και επίσης ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κ. Κουζινό, τον προπονητή της Κ17, με τον οποίο είχαμε μια άριστη συνεργασία. Νομίζω πως το τελικό αποτέλεσμα είναι κοντά σε αυτό το οποίο από την αρχή της χρονιάς είχαμε σχεδιάσει».

Κουζινός: «Είχαμε μια συνέχεια της προηγούμενης χρονιάς, δεν φτάσαμε τελικά στον στόχο που στη πορεία λέγαμε ότι μπορούσε να επιτευχθεί, να πάμε στο final 4, αλλά για μας είναι δευτερεύον αυτό. Το πιο σημαντικό είναι αυτό που είπε ο Δημήτρης, στόχος μας είναι να εκπαιδεύουμε και να βελτιώνουμε όσο πιο πολλά παιδιά μπορούμε για να μπορούμε να πλαισιώνουμε την ομάδα της Κ20 και να έχει και συνέχεια μετά στη πρώτη ομάδα. Σε αυτό το βαθμό πιστεύω ότι το πετύχαμε σε μεγάλο βαθμό. Είναι μια χρονιά της Κ17 πάντα δύσκολη ξεκινώντας, γιατί έχουμε το μειονέκτημα να φτιάχνουμε νέα ομάδα. Προσπαθούμε όλα τα ελλιπή, τις εγκαταστάσεις και όλες αυτές τις συνθήκες που πρέπει να έχουμε με τα προβλήματα να κάνουμε ότι καλύτερο μπορούμε, πιστεύω ότι το καταφέρνουμε σε μεγάλο βαθμό και συνεχίζουμε για την επόμενη χρονιά».

Παυλόπουλος: «Νομίζω ότι ήταν μια πετυχημένη χρονιά και για τις δύο ομάδες. Η Κ20 έκανε μια πολύ αξιοπρόσεκτη πορεία τηρουμένων των πολύ δύσκολων συνθηκών που στήνονται αυτές οι ομάδες. Ήταν πάρα πολύ ανταγωνιστική, σε ένα πολύ δύσκολο πρωτάθλημα με ομάδες που έχουν όλες τις ανέσεις στη διάθεσή τους και πολύ υψηλά μπάτζετ. Τα παιδιά και το τεχνικό τιμ δημιούργησαν ένα σύνολο πολύ δυνατό , ωραίο ποδόσφαιρο, μεγάλες νίκες μέσα στη σεζόν, κάνανε πολύ σπουδαίες εμφανίσεις και είμαι πολύ ευχαριστημένος από τη προσπάθεια.

Το ίδιο μπορώ να πω και για την Κ17. Είναι μια εντελώς διαφορετική ιστορία η Κ17 γιατί στήνεται διαφορετικά. Έρχονται παιδιά από πολύ χαμηλό επίπεδο προπονητικό και ποδοσφαιρικό όσον αφορά την προετοιμασία τους και εκεί η δουλειά είναι λίγο πιο περίπλοκη, πιο ιδιαίτερη. Παρ' όλα αυτά ο Δημήτρης για ακόμα μια χρονιά έκανε ένα σύνολο πολύ γρήγορα, πολύ καλό το οποίο πάλεψε μέχρι τελευταίες αγωνιστικές για να μπει στο final 4. Το ότι δεν το πέτυχε για μας δεν θεωρείται αποτυχία, ίσα- ίσα που το ότι το διεκδικήσαμε μέχρι το τέλος για μένα είναι πάρα πολύ καλό.

Το πιο σημαντικό απ' όλα, κλείνοντας τη χρονιά, είναι ότι η προετοιμασία των ταλαντούχων παιδιών αρχίζει να είναι καλή γιατί αυτό είναι και ο τελικός στόχος. Τα ταλαντούχα παιδιά να περνάνε γρήγορα σε αυτά τα δύο ανταγωνιστικά γκρουπ και να έρχονται σε επαφή με τη πρώτη ομάδα. Μέσα στη σεζόν έγιναν δυο παιδιά επαγγελματίες από αυτή τη διαδικασία ο Λευτέρης Αστράς και ο Στέφανος Ευαγγέλουκαι ήδη είναι άλλα 2-3 παιδιά στο προθάλαμο στο να γίνουν επαγγελματίες και να ακολουθήσουν την προετοιμασία της πρώτης ομάδας.

Νομίζω ότι η συγκομιδή είναι πάρα πολύ καλή. Δηλαδή όταν τελειώνει μια χρονιά και απευθύνεσαι ουσιαστικά σε 5-6 παιδιά που μπορούν να αποτελέσουν τον κορμό της πρώτης ομάδας τα επόμενα χρόνια, νομίζω η διαδικασία είναι σε καλό δρόμο.

-Δύο λόγια για την δουλειά που έγινε φέτος στην ομάδα... 

Κοροπούλης: «Είχε γίνει μία αρκετά καλή δουλειά την προηγούμενη χρονιά από τον Δημήτρη Τερεζόπουλο, αλλά και προηγουμένως απ ό τους άλλους προπονητές. Η ομάδα είχε πολύ ταλέντο . Εμείς προσθέσαμε κάποια πράγματα, που σε συνεργασία με τον κ. Παυλόπουλο, θεωρήσαμε ότι ταιριάζουν στην φιλοσοφία του Πανιωνίου. Αυτό αφορά την μαχητικότητα, το πάθος και την προσήλωση στην αμυντική λειτουργία. Όλα αυτά ήρθαν να δέσουν με την δουλειά των προηγούμενων ετών και το ταλέντο των παιδιών για να βγει αυτό το πολύ καλό αποτέλεσμα».

Κουζινός: «Σε εμάς είναι πραγματικά δύσκολη η δουλειά μας. Επειδή έχω περάσει δύο χρόνια και από την Κ20, στην Κ17 είναι εντελώς διαφορετικά τα πράγματα. Είναι δύσκολο να στήσεις γρήγορα μία ομάδα και με παιδιά που από πολλά δεν ξέρεις πόσο μπορούν να εξελιχθούν, είναι ένας γρίφος. Η επιτυχία μας είναι ότι όσα παιδιά έρχονται και διαλέγουμε, μαζί με τον κ. Παυλόπουλο, καταφέρνουμε να επιλέγουμε παίκτες που μπορούν να ανταποκριθούν. Τα περισσότερα παιδιά έρχονται παό χαμηλό επίπεδο και είναι δύσκολο να προβλέψεις τις ικανότητες του. Χρειάζεται μάτι και εμπειρία. Μπορεί ο Πανιώνιος να μην έχει μεγάλο τμήμα σκάουτνιγκ, όμως υπάρχουν 2-3 άνθρωποι που μπορούν να διακρίνουν τα παιδιά που θα μπορέσουν να εξελιχθούν».

-Φαίνεται πως η συνεργασία ανάμεσα σε εσάς κ. Παυλόπουλε και τους δύο προπονητές είναι εξαιρετική… 

Παυλόπουλος: «Το μυστικό για να πετύχουμε δεν μπορεί να μην είναι η άψογη συνεργασία. Εκτός από την φιλική σχέση που έχουμε, μιλάμε και την ίδια ποδοσφαιρική γλώσσα. Είναι πολύ πιο εύκολη και η δουλειά μου, γιατί τα παιδιά έχουν καταλάβει πως σκέφτομαι. Κινούμαστε στο ίδιο μήκος κύματος. Υπάρχει ίδια φιλοσοφία και στην επιλογή παικτών και στην προώθηση παικτών. Αυτό διευκολήνει τα πράγματα. Το ταλέντο πρέπει να βρει χρόνο και χώρο για να περάσει στην πρώτη ομάδα. Εμείς δεν έχουμε δικαίωμα να το καθυστερήσουμε. Το συστατικό για να αναπνεύσει η πρώτη ομάδα είναι να στελεχωθεί από δικά μας παιδιά, κάτι που σημαίνει μικρότερο μπάτζετ, αλλά και να προωθηθεί ένα παιδιά με ταλέντο, κάτι που σημαίνει περισσότερα έσοδα σε μία μελλοντική πώληση. Άρα η δουλειά μας είναι πολύ σημαντική. Θέλω να πω προσωπικά ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ στα δύο αυτά παιδιά. Δούλεψαν με αυταπάρνηση μέσα στη χρονιά και για μένα η προσπάθεια τους είναι συγκινητική. Είμαι πολλά χρόνια σε αυτό το κομμάτι, αλλά πραγματικά αισθάνομαι την ανάγκη να τους πω ένα μεγάλο ευχαριστώ. Ήταν πολύ μεγάλη η συμβολή τους».

-Βρίσκεστε όλοι πολλά χρόνια στον Πανιώνιο, πως είδατε φέτος τα πράγματα γενικότερα τα στον σύλλογο;

Κοροπούλης: «Σίγουρα ήταν μία δύσκολη χρονιά και παραμένει μία δύσκολη περίοδος για τον σύλλογο. Το γεγονός όμως ότι είμαστε τόσα χρόνια εδώ μας δίνει ένα κίνητρο παραπάνω να δουλέψουμε και να προσφέρουμε σε αυτή τη δύσκολη συγκυρία. Απλώς κάποιες φορές στεναχωριόμαστε που έχουμε να αντιμετωπίσουμε άλλες ομάδες που έχουν περισσότερες διευκολύνσεις στην καθημερινότητα τους και αυτό κυρίως μας δεσμεύει στο κομμάτι της προπόνησης και της δουλειάς. Άλλες εποχές σίγουρα θα υπήρχε μεγαλύτερη άνεση κινήσεων και αν θέλετε καλύτερα αποτελέσματα».

Κουζινός: «Εγώ επειδή είμαι περισσότερα χρόνια σε αυτό το κομμάτι από τον Δημήτρη έχω πάθει μία ανοσία όσον αφορά αυτά τα θέματα. Το έχουμε πάρει απόφαση, ξέρουμε ότι περνάει δύσκολα χρόνια ο σύλλογος και θα περάσει κ κάποια χρόνια ακόμα, οπότε το έχουμε αφήσει πίσω αυτό. Κοιτάμε με αυτά που έχουμε να κάνουμε ότι καλύτερο μπορούμε. Ο Πανιώνιος θα περάσει δύσκολα, όμως επειδή αυτή τη στιγμή υπάρχουν άνθρωποι στην ΠΑΕ που αγαπούν τον σύλλογο και υπάρχει μία σειρά και ένα πρόγραμμα, μειώνονται σιγά-σιγά τα προβλήματα και γίνομαι αισιόδοξος. Περάσαμε πολύ πιο δύσκολες περιόδους από αυτές».

-Πόσα παιδιά πιστεύετε πως είναι σε θέση να ανέβουν από την Κ20 στην πρώτη ομάδα;

Κοροπούλης: «Το ζητούμενο δεν είναι πόσα παιδιά από αυτά μπορούν να ανταπεξέλθουν στις απαιτήσεις της πρώτης ομάδας. Νομίζω ότι θα πρέπει να σκεφτόμαστε στην λογική ποια από τα παιδιά δουλεύοντας και λειτουργώντας στις συνθήκες της Σούπερ Λιγκ μπορούν σύντομα να μας δώσουν αυτά που περιμένουμε εμείς. Δηλαδή περισσότερο έχουμε να κάνουμε με το ταλέντο τους, το πώς αυτό θα εκπαιδευτεί και πως μπορεί να αξιοποιηθεί στην πρώτη ομάδα. Για να απαντήσω όμως στην ερώτηση σας. Πιστεύω ότι υπάρχουν 1-2 παιδιά που θεωρώ πως άμεσα έχουν τις δυνατότητες να βοηθήσουν την πρώτη ομάδα».

-Η ίδια ερώτηση, όσον αφορά τα παιδιά της Κ17 και πόσα από αυτά θα μπορέσουν τη νέα σεζόν να βοηθήσουν την Κ20…

Κουζινός: «Θεωρώ ότι υπάρχουν 4-5 παιδιά που μέσα στη χρονιά θα δώσουν λύσεις και θα βοηθήσουν την Κ20. Εξάλλου τα παιδιά αυτά έχουν τα περιθώρια να δουλέψουν, γίνεται μία καλή δουλειά, είναι πιο δύσκολο το επίπεδο της Κ20 και σίγουρα πρέπει γρήγορα τα παιδιά να προσαρμοστούν». 

-Η άποψη σας για το «υλικό» που υπάρχει στις δύο ομάδες;

Παυλόπουλος: «Θεωρώ ότι υπάρχουν παιδιά και για να πάνε τώρα στην πρώτη ομάδα, να ξεκινήσουν προετοιμασία, αλλά και να καθιερωθούν σε βάθος χρόνου. Είμαι σίγουρος για την δουλειά που γίνεται και την ποιότητα των παικτών. Αυτό που χρειάζεται ο Πανιώνιος είναι να αποκτήσουμε ένα ενιαίο πλάνο. Υπάρχει ένας προπονητής (σ.σ. Ουζουνίδης), ο οποίος θέλει να συνεργαστεί, να ακούσει, να συμβάλει σε αυτό. Εάν δεν είχαμε την συνεργασία της πρώτης ομάδας σε αυτό που κάναμε δεν θα υπήρχε αποτέλεσμα. Ο Πανιώνιος πρέπει να αποφασίσει ένα δικό του σχέδιο για τα επόμενα πέντε χρόνια τουλάχιστον. Πάνω εκεί πρέπει να συμφωνήσουμε για ο ποια παιδιά της Κ20 ή της Κ17 θα μπορούν να στελεχώσουν τα επόμενα χρόνια την πρώτη ομάδα».

-Μιας και αναφερθήκατε στον κ. Ουζουνίδη. Ποια είναι η άποψη του, το πλάνο του σχετικά με τις ακαδημίες;

Παυλόπουλος: «Η αλήθεια είναι πως πέρυσι δεν είχαμε τον χρόνο τόσο πολύ για να το οργανώσουμε αυτό. Όλη η ομάδα είχε πέσει πάνω στην σωτηρία της κατηγορίας. Επέτρεψε μου να σου πω όμως, ότι όλο αυτό είναι και λίγο παγίδα. Σίγουρα όλοι έχουμε την αγωνία να σωθεί η ομάδα, όμως αυτό που λέω εγώ είναι εξίσου σημαντικό, είναι η σωτηρία της ομάδας τα επόμενα χρόνια. Μπορεί να σωθούμε μία χρονιά, όμως να μην αντέξουμε οικονομικά. Εγώ λοιπόν λέω τον τρόπο που θα μας βγάλει από την οικονομική δυσπραγία. Δεν είναι τίποτα άλλο παρά το σκάουτινγκ και οι ακαδημίες. Δεν έχουμε άλλη πολυτέλεια εμείς, δεν έχουμε τον επενδυτή που θα έρθει να δώσει τα 5 εκατομμύρια που είναι το άνοιγμα της ΠΑΕ. Πρέπει να τα δημιουργήσουμε αυτά τα λεφτά. Χρειάζεται η συνεργασία όλων και θεωρώ σίγουρη την συνεργασία του Μαρίνου Ουζουνίδη, είναι ανοιχτός σε όλες τις κουβέντες που κάνουμε».

-Ένας παίκτης που δόθηκε δανεικός και ικανοποίησε με τις εμφανίσεις του στην Καλλιθέα ήταν ο Ντουρμισάι. Αναμένεται τη νέα σεζόν να πάρει την ευκαιρία;

Παυλόπουλος: «Ο Φιόρι έκανε πολύ καλή χρονιά στην Καλλιθέα και απ’ όσο είμαι σε θέση αν ξέρω υπολογίζεται στον σχεδιασμό της επόμενης χρονιάς. Νομίζω θα έχεις τις ευκαιρίες του να δείξει τι μπορεί να κάνει. Εγώ πιστεύω, όπως και όλοι μας, ότι ο Ντουρμισάι είναι ένα παιδί με μεγάλο ταλέντο».

-Ποια ήταν τα στοιχεία που περιμένατε να δείτε και είδατε από την ομάδα σας;

Κοροπούλης: «Τα στοιχεία που προσπαθήσαμε να βγάλουμε από τα παιδιά είναι αυτά που θεωρούμε πως ο σύλλογος πρέπει να έχει στους παίκτες του. Είναι στοιχεία που αφορούν την ταχύτητα, την τεχνική, την αντίληψη παιχνιδιού, σε συνδιασμό με την μαχητικότητα το πάθος κ.α. Αυτά προσπαθήσαμε να περάσουμε στα παιδιά, γιατί αυτά είναι που πρέπει να διαθέτουν και για την πρώτη ομάδα».

Κουζινός: «Εμάς είναι διαφορετικό το κομμάτι. Σε αυτό που δίνουμε περισσότερο βάρος και προσπαθούμε να δούμε σε αυτή την ηλικία είναι η ποδοσφαιρική ευφυΐα που έχουν τα παιδιά. Ώστε να μπορέσουν να πάρουν τα περισσότερα στην πορεία. Πιστεύω, ότι βάση της εικόνας που είχαμε σαν ομάδα αλλά και οι παίκτες ξεχωριστά, είμαστε αρκετά ικανοποιημένοι και αυτά που θέλαμε να πάρουμε από τα παιδιά τα πήραμε. Άλλωστε γι’ αυτό η ομάδα διεκδίκησε, έπαιξε καλό ποδόσφαιρο και θα πλαισιώσει την Κ20 τη νέα σεζόν».

-Ένα παιδί που ξεχώρισε στην Κ20 και στάθηκε ιδιαίτερα άτυχο με τον τραυματισμό του ήταν ο Πινιώτης… 

Κοροπούλης: « Καταρχήν συζητάμε για τον αρχηγό της ομάδας, ένα παιδί που ήταν αρκετά χρόνια σε αυτό το επίπεδο. Επιλέγει στην Εθνική και δυστυχώς στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό είχε τον σοβαρό τραυματισμό. Πιστεύουμε όμως ότι είναι ένα πολύ δυνατό παιδί, αγαπάει και πιστεύει αυτό που κάνει και θεωρώ πως θα γυρίσει πίσω πιο δυνατός ακόμα».

-Η συνεργασία σας με την διοίκηση; 

Κοροπούλης: «Η συνεργασία είναι σε αρκετά καλό επίπεδο. Περισσότερο αυτό αφορά τον κ. Παυλόπουλο γιατί είναι ο συνδετικός κρίκος ανάμεσα σε διοίκηση και ππροπονητών. Δεν υπάρχει κάποιο παράπονο».

Κουζινός: «Ότι καλύτερο τα τελευταία χρόνια. Πραγματικά είναι άνθρωποι που δεν μας ενοχλούν, δεν μπαίνουν στα πόδια μας, μας έχουν απόλυτη εμπιστοσύνη, αισθανόμαστε και εμείς ότι κάτι κάνουμε. Κάποια χρόνια πίσω βρισκόμασταν να απολογούμαστε για πράγματα που ούτε καν έπρεπε. Εγώ με αυτούς τους ανθρώπους έχω βρει την ησυχία μου. Κάνουν ότι καλύτερο μπορούν, βάση των αναλογιών. Μετράει η πρόθεση τις περισσότερες φορές».

Παυλόπουλος: «Δεν έχω παράπονο. Είναι άνθρωποι που έχουν καλή πρόθεση και αυτό μετράει. Όταν κάνεις μία προσπάθεια, με τα προβλήματα που την κάνουμε εμείς, θες να βλέπεις καλή πρόθεση. Έχουμε να κάνουμε με ανθρώπους που είναι σάρκα από την σάρκα αυτής της ομάδας, είναι χρόνια γνωστοί στους Πανιώνιους και οι άνθρωποι προσπαθούν να είναι κοντά μας και να κάνουν το καλύτερο».

-Κλείνοντας, θέλω να μου πείτε για τους προσωπικούς σας στόχους…

Κοροπούλης: «Στην παρούσα φάση οι στόχοι συμβαδίζουν με αυτούς της ομάδας. Η εκπαίδευση των παιδιών εκπαιδεύει θεωρώ και το προπονητικό τιμ., υπάρχει μία αλληλοεπίδραση. Νομίζω πως ήταν ένα πολύ καλό σχολείο για μένα η φετινή χρονιά. Τα πράγματα θα είναι ακόμη καλύτερα τη νέα σεζόν». 

Κουζινός: «Οι στόχοι, αν κάνεις μία σύνοψη στα όσα είπαμε, παραμένουν οι ίδιοι. Εύρεση ταλέντων, αξιοποίηση, πρόοδος. Δεν μπορούμε να αλλάξουμε κάτι, Από αυτό θα ζήσει ο Πανιώνιος και θα ξεφύγει από το πρόβλημα που έχει. Δικός μας στόχων των προπονητών , είναι να είμαστε λίγο καλύτεροι και αν κάνουμε παραπάνω πράγματα απ’ ότι μέχρι τώρα. Αυτό θα είναι το κέρδος του Πανιωνίου».

Παυλόπουλος: «Το πλάνο στο μυαλό μου είναι ξεκάθαρο για τον Πανιώνιο. Είμαστε σύλλογος με οικονομικά προβλήματα. Οπότε χρειάζεται εξαντλητικό σκάουτινγκ, άμεση εξέλιξη των παιδιών και απόλυτη συνεργασία με την πρώτη ομάδα, προκειμένου τα επόμενα χρόνια να μπορέσει ο σύλλογος να ορθοποδήσει οικονομικά. Επίσης, ο σύλλογος θα πρέπει να δημιουργεί και προπονητές. Το έχουμε κάνει με τον Άκη Μάντζιο, ο οποίος είναι επαγγελματίας και δουλεύει στην Σούπερ Λιγκ. Στον ίδιο δρόμο βάδισε ο Δημήτρης Τερεζόπουλος που ξεκίνησε την προσπάθεια πέρυσι και τώρα είναι στον Αστέρα Τρίπολης. Θεωρώ ότι και αυτή η διαδικασία είναι απαραίτητη να συνεχιστεί. Έχω δίπλα μου δύο πολύ αξιόλογους προπονητές, θα πρέπει ο σύλλογος να δημιουργεί και προπονητές, όχι μόνο παίκτες».



Συνέντευξη-Επιμέλεια: Γιώργος Καρμίρης-panionianea.gr

Share
 

YouCMSAndBlog Module Generator Wizard Plugin




YouCMSAndBlog Module Generator Wizard Plugin
powered by στοιχημα
YouCMSAndBlog Module Generator Wizard Plugin
ΜΟΝΙΜΕΣ ΣΤΗΛΕΣ




MEDIA GALLERY

Κ11:ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Κ12:ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

ΠΑΙΔΕΣ ΕΠΣΑ: ΑΙΓΑΛΕΩ-ΑΕΚ 2-2


JavaScript is disabled!
To display this content, you need a JavaScript capable browser.


JavaScript is disabled!
To display this content, you need a JavaScript capable browser.


JavaScript is disabled!
To display this content, you need a JavaScript capable browser.


JavaScript is disabled!
To display this content, you need a JavaScript capable browser.


JavaScript is disabled!
To display this content, you need a JavaScript capable browser.