YouCMSAndBlog Module Generator Wizard Plugin

Τα ''Αστεράκια'' του Ατρόμητου και της Εθνικής!

PDF Print E-mail
Friday, 14 June 2013 03:29 | Συντάχθηκε απο τον/την sports-academies team   
Share

Και οι δύο προέρχονται από τις ακαδημίες του Ατρόμητου και ξεχώρισαν με τις εμφανίσεις τους στο πρόσφατο ευρωπαικό πρωτάθλημα με την φανέλα της Εθνικής Νέων U-19. Ο λόγος για τους Βασίλη Μπάρκα και Θοδωρή Παπουτσογιαννόπουλο.

Με αφορμή την παρουσία τους στο πρόσφατο EURO U19 το Sports-Academies.gr ''ακτινογραφεί'' τα 2 Ελληνόπουλα που προέρχονται από τις ακαδημίες του Ατρόμητου και αποτελούν το ''αύριο'' του Ελληνικού ποδοσφαίρου.


Βασίλης Μπάρκας

Ο πανύψηλος τερματοφύλακας (1,98) Βασίλης Μπάρκας  ξεκίνησε το ποδόσφαιρο σε ηλικία 10 χρονών στην ομάδα Αττικό η οποία βρίσκετε στον Κολωνό. Σε ηλικία 12 χρονών οι άνθρωποι  του Ατρόμητου πρόσεξαν το ταλέντο και τα προσόντα του και τον πήραν στις ακαδημίες τους.

Τα χρόνια περνούσαν και ο Βασίλης καλυτέρευε συνέχεια. Από τους Κ12 τώρα βρίσκετε  στους Κ20 όπου και  ανάγκασε τους ανθρώπους του Ατρόμητου να του κάνουν επαγγελματικό συμβόλαιο για να μην χαθεί αυτό το ταλέντο. Εδώ και 2 χρόνια κάνει προπονήσεις με την πρώτη ομάδα και όπως λένε άνθρωποι του Ατρόμητου, θα του δοθούν ευκαιρίες και με την πρώτη ομάδα.

-

Θοδωρής Παπουτσογιαννόπουλος

Ο δεύτερος ποδοσφαιριστής που ξεχώρισε και άρεσε πολύ σε σκάουτερ ξένων ομάδων  ξεκίνησε το ποδόσφαιρο και αυτός σε ηλικία 10 ετών. Πρώτη του ομάδα ήταν ο Αίολος και μετά ο Αργοναύτης Κατακώλου. Λίγα χρόνια αργότερα -στα 14 του- έπαιξε στην ανδρική ομάδα του Αργοναύτη στο Α΄ τοπικό Ηλείας.

Στα 15 του τον πρόσεξε για τις ποδοσφαιρικές του ικανότητες ο Τόλης Αποστόλου και από το τοπικό βρέθηκε στις ακαδημίες του Ατρόμητου που έπαιζε Α΄ εθνική όπου ανήκει έως τώρα αφού έχει υπογράψει και επαγγελματικό συμβόλαιο με την ομάδα των Αθηνών.

=

Μια μίνι-συνέντευξη  του Θοδωρή  Παπουτσογιαννόπουλου στο sports-academies.gr:

=

Για την φετινή παρουσία τους στην ελίτ ράουντ αν έμεινε ικανοποιημένος καθώς σύμφωνα με πολλούς ήταν ανάμεσα στους καλύτερους:

Η φετινή μου παρουσία  ήταν η καλύτερη εμπειρία που έχω ζήσει μέχρι στιγμής. Στην εθνική ικανοποιημένος δεν μπορείς να νιώθεις όταν το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα  δεν μπόρεσε να βγει πρώτο στον όμιλο του αλλά σε αυτή την διοργάνωση αποκόμισα πολλές εμπειρίες και πολύ καλή ποδοσφαιρική βελτίωση

=

Για το γεγονός ότι ο Ατρόμητος τον πιστεύει:

Στο γεγονός ότι ο Ατρόμητος με πιστεύει είναι δικαίωση τον κόπων χρόνων που έχω κάνει στην ομάδα και που θα συνεχίσω να κάνω για την καθιέρωση μου σε αυτή.


Για την δουλειά που γίνεται στις ακαδημίες του Ατρόμητου και για το γεγονός πως φέτος η ομάδα νέων  Κ20 έφτασε μία ανάσα από την κατάκτηση του πρωταθλήματος:

Για την ομάδα των Κ20 φέτος είμαι ευτυχισμένος που ήμουν και εγώ μέχρι τα μέσα της χρονιάς ( μετά έγινε επαγγελματίας και έκανε προπονήσεις με την μεγάλη ομάδα). Η δουλειά που έγινε ήταν επαγγελματική και διαρκής

και τα αποτελέσματα φάνηκαν  στην χρονιά  γιατί  όλη η  Ελλάδα μιλούσε για την Κ20 του Ατρόμητου


Για τον επόμενο στόχο του:

Όσον αφορά την ομάδα μου είναι να καταφέρω να κερδίσω τον προπονητή μου κύριο Παράσχο και να παίξω όσες περισσότερες φορές γίνεται μέσα στη νέα χρονιά για να βοηθήσω στην επίτευξη των στόχων της. Σε εθνικό επίπεδο επόμενος στόχος μου είναι η Εθνική Ελπίδων.


Επιμέλεια: Γιώργος Λογαρίδης

Share
 

YouCMSAndBlog Module Generator Wizard Plugin

YouCMSAndBlog Module Generator Wizard Plugin
powered by στοιχημα
ΜΟΝΙΜΕΣ ΣΤΗΛΕΣ




MEDIA GALLERY

{dmotion width="200" height="167"}xu5qgh{/dmotion}

{dmotion width="200" height="167"}xulbnz{/dmotion}

{dmotion width="200" height="167"}xua3vz{/dmotion}

{dmotion width="200" height="167"}xurggc{/dmotion}

{dmotion width="200" height="167"}xunxt1{/dmotion}

{dmotion width="200" height="167"}xujnc1{/dmotion}

{dmotion width="200" height="167"}xurggf{/dmotion}

{dmotion width="200" height="167"}xulbe2{/dmotion}

top