YouCMSAndBlog Module Generator Wizard Plugin

Οι Παίδες του Ολυμπιακού κατέκτησαν το 'Premier Cup 2013'' και πάνε ..Σλοβενία (Video+Photos)

PDF Print E-mail
Sunday, 14 April 2013 21:22 | Συντάχθηκε απο τον/την sports-academies team   
Share

Ο Ολυμπιακός κατάφερε να κατακτήσει την πρώτη θέση του τουρνουά ''Premier Cup 2013'' που οδηγεί στην Σλοβενία, κερδίζοντας στον μεγάλο τελικό το μεσημέρι της Κυριακής (14/4) τον αξιόμαχο Ατρόμητο με σκορ 1-0.

Το σκόρ θα μπορούσε να είχε πάρει μεγαλύτερη διάσταση εάν τα δοκάρια δεν σταματούσαν την μπάλα στα σούτ του Κυρτσαλίδη στο '33 και στο '70 λεπτό αντίστοιχα. Ο νεαρός άσος μαζί με τον Σπυριδάκη έκαναν ανω κάτω την άμυνα του Ατρομήτου.

Η εξέλιξη..

Στο '2 μόλις λεπτό ο ταχύτατος Σπυριδάκης πήρε την μπάλα απο τα αριστερά και εξαπέλυσε ένα ισχυρό διαγώνιο σουτ, το οποίο απέκρουσε με δυσκολία ο Γρηγοριάδης.

Στο '5 λεπτό ο Λάμπρου με ένα πολύ μακρινο σούτ έστειλε την μπάλα λιγα εκατοστά άουτ.

Όσο παιρνούσαν τα λεπτά ο Ολυμπιακός πίεζε για κάποιο γκόλ και λίγο έλειψε να τα καταφέρει με τον Σπυριδάκη που έφυγε μόνος του στο '8 λεπτό στην κόντρα, όμως ανατράπηκε αντικανονικά απο τον Ποτουρίδη που δέχθηκε την κίτρινη κάρτα για επικίνδυνο παίξιμο πάνω στον νεαρό άσο του Ολυμπιακού.

Στο '20 λεπτο  ο Σπυριδάκης δεν χαρίστηκε στον Ατρόμητο και σε κάθετη μπαλιά που δέχθηκε απο συμπαίκτη του έφυγε ταχύτατα στην αντεπίθεση και με ένα δεξί ισχυρό σούτ έστειλε την μπάλα στο δεξί παραθυράκι του ανήμπορου να αντιδράσει Γρηγοριάδη.

Ο Ολυμπιακος σε ακομα δύο περιπτώσεις με τον Χαιρούλλα, θα μπορούσε να είχε ανεβάσει τον δείκτη του σκόρ, στις φάσεις του '62 και '64 λεπτού, καθώς δεν κατάφερε να νικήσει απο πολύ κοντά με κεφαλιά το τερματοφύλακα του Ατρομήτου που μετα δυσκολίας έβγαλε την μπάλα σε κόρνερ

Ο Ατρομήτος δεν απείλησε σχεδόν καθόλου τον Ολυμπιακό εκτός απο την φάση του '65 λεπτού, όταν ο Λημνιός βρέθηκε σε πλεονεκτική θέση μέσα στην περιοχή και υπο πίεση έστειλε την μπάλα σε άουτ.

Στο '77 λεπτό ο Ποτουρίδης αντίκρυσε την κόκκινη κάρτα (δεύτερη κίτρινη) καθώς έφευγε μόνος για γκόλ ο Κυρτσαλίδης.

Με το σφύριγμα της λήξης οι παίκτες του Μίλαν Πάβλοβιτς έγιναν ένα ''κουβάρι'' πανηγυρίζοντας την κατάκτηση του τροπαίου.


ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ: Γρηγοριάδης, Κοσκινάς, Σταυρακάκης, Ποτουρίδης, Παντέλογλου, Νάτσος, Κακκόγιανος, Βέλλιος, Καβαδίας, Κατσάρας

Ντούπης, Γκάτσος, Αγγελόπουλος, Φανουργιάκης, Μάντεσης, Μπούρας και Κουντούρης.


ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Γαβαλάς, Μπέτσας, Παπαδογιωργάκης, Πριόνας, Νικολάου, Παυλής, Κηπουρός, Λάμπρου, Γκαγκάλης, Σπυριδάκης, Κυρτσαλίδης.

Χαιρούλλα, Αδαμίδης, Ασημάκης, Κωστανάσιος, Αγγελόπουλος και Μαλάι


Οι βραβεύσεις...


MVP του Τουρνουά ανακηρύχθηκε ο ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού Σπύρος ΣπυριδάκηςΚαλύτερος Τερματοφύλακας ανακηρύχθηκε ο Γρηγοριάδης του Ατρομήτου και την πρώτη θέση των σκόρερ με τέσσερα τέρματα μοιράστηκαν οι Πίσπας (Παναθηναικός), Νικολάου και Σπυριδάκης (Ολυμπιακός).


Δείτε τι δήλωσε στην κάμερα του Sports-Academies.gr, ο προπονητής της ομάδας κάτω των 15 ετών, των ερυθρόλευκων Μίλαν Πάβλοβιτς

{youtube width="520" height="420"}IoOpg-tNsQ8{/youtube}


Οι ερυθρόλευκοι με την κούπα στα χέρια...

{youtube width="520" height="420"}EA8TuGTJoJ4{/youtube}


Δείτε το πλούσιο φωτορεπορτάζ απο την απονομή και τα πανηγύρια!

ΜΕΡΟΣ 1ο... ΕΔΩ

ΜΕΡΟΣ 2ο... ΕΔΩ


Επιμέλεια: Γιάννης Οικονομόπουλος

Share
 

YouCMSAndBlog Module Generator Wizard Plugin

YouCMSAndBlog Module Generator Wizard Plugin
powered by στοιχημα
ΜΟΝΙΜΕΣ ΣΤΗΛΕΣ




MEDIA GALLERY

{dmotion width="200" height="167"}xu5qgh{/dmotion}

{dmotion width="200" height="167"}xulbnz{/dmotion}

{dmotion width="200" height="167"}xua3vz{/dmotion}

{dmotion width="200" height="167"}xurggc{/dmotion}

{dmotion width="200" height="167"}xunxt1{/dmotion}

{dmotion width="200" height="167"}xujnc1{/dmotion}

{dmotion width="200" height="167"}xurggf{/dmotion}

{dmotion width="200" height="167"}xulbe2{/dmotion}

top