YouCMSAndBlog Module Generator Wizard Plugin

Απο τον Ερμή Καλαμαριάς στο Αννόβερο!

PDF Print E-mail
Tuesday, 02 April 2013 16:00 | Συντάχθηκε απο τον/την sports-academies team   
Share

Το ταλέντο του Λάμπρου Μανιφάβα εκτιμήθηκε απο τους γερμανούς και πλέον διαπρέπει με τα χρώματα του Αννόβερου.

Παρά το νεαρόν της ηλικίας του, απέδειξε πως διαθέτει την απαιτούμενη ποδοσφαιρική ωριμότητα και πειθαρχία προκειμένου να διαχειριστεί άρτια το άλμα στην καριέρα του.

Η θέληση και το πάθος του για την ''στρογγυλή θεά'' του έδειξαν τον δρόμο...

Τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα ο 16χρονος (γεννηθείς 2 Ιανουαρίου το 1997) Λάμπρος Μανιφάβας τα έκανε στην τοπική ομάδα του Αχιλλέα Περαιά της θεσσαλονίκης όταν ηταν 6 χρόνων. Σε αυτήν την ομάδα έμεινε μέχρι την ηλικία των 10-11 χρόνων και κατά την διάρκεια αυτή συμμετείχε σε τουρνουά του εξωτερικού οπως αυτό στην Ισπανία όπου αυτός και οι συμπαίκτες τους κατέκτησαν την πρώτη θέση.

Στην συνέχεια σε ηλικία των 11 ετών πήγε στην ομάδα του ΠΑΟΝΕ σύλλογο τρίτης Γ' εθνικής τότε και έμεινε εκει μέχρι την ηλικία των 15 ετών. Ο νεαρός άσος με το νούμερο 10 στην πλάτη το οποίο να τονίσουμε ήταν και το αγαπημένο του άρχισε δειλά-δειλά να ξεδιπλώνει το πλούσιο ταλέντο του στο πρωτάθλημα της ΕΠΣΜ.

Έπειτα ακολούθησε η πρόσκληση μιας συνθέτης ομάδας αυτής του Ερμή Καλαμαριάς. Εκεί το άστρο του άρχισε να λάμπει ακόμα πιο δυνατά καθώς όλοι μιλούσαν με τα καλύτερα λόγια για τις ποδοσφαιρικές ικανότητες του. Πήρε μέρος σε μεγάλο τουρνουά της Αθήνας με αντίπαλες ομάδες όπως ο Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός αφήνοντας θετικές εντυπώσεις.

Να επισημάνουμε πως κατά την διάρκεια αυτή δέχθηκε πρόσκληση απο τον ΠΑΣ Γιάννινα όπου και δοκιμάστηκε για μία περίπου εβδομάδα με τις ομάδες Κ17 και Κ20.Οι Ηπειρώτες αποφάσισαν να τον εντάξουν στο δυναμικό τους όμως προέκυψε η συμμετοχή του σε κάμπ του Αννόβερου.

Ο νεαρός με την βοήθεια των γονιών του και μία βαλίτσα όνειρα ταξίδεψε στην Γερμανία δοκιμάστηκε στο συγκεκριμένο κάμπ και τελικά επελέγη ανάμεσα στους δέκα καλύτερους.

Το όνειρο για τον νεαρό άσο πήρε σάρκα και οστά καθώς η επιθυμία και η θέληση που επέδειξε τον βοήθησαν να κάνει το βήμα παραπάνω.

Οι γονείς του Λάμπρου μετά τα χαρμόσυνα αποφάσισαν να κάνουν ότι περνά απο το χέρι τους προκειμένου ο γιός τους να παραμείνει στην γερμανία και να κυνηγήσει το όνειρο του. Απευθύνθηκαν σε κάποιους συγγενείς επι γερμανικού εδάφους καθώς ο σύλλογος του Αννόβερου φιλοξενούσε είδη το υπέρτατο όριο των παιδιών και έτσι έκανε καθημερινά γύρω στην 1 ώρα απόσταση για να μη χάσει προπονήσεις

Πλέον εχει καθιερωθεί με το τμήμα της U-17 και τα πάει περίφημα....

Share
 

YouCMSAndBlog Module Generator Wizard Plugin

YouCMSAndBlog Module Generator Wizard Plugin
powered by στοιχημα
ΜΟΝΙΜΕΣ ΣΤΗΛΕΣ




MEDIA GALLERY

{dmotion width="200" height="167"}xu5qgh{/dmotion}

{dmotion width="200" height="167"}xulbnz{/dmotion}

{dmotion width="200" height="167"}xua3vz{/dmotion}

{dmotion width="200" height="167"}xurggc{/dmotion}

{dmotion width="200" height="167"}xunxt1{/dmotion}

{dmotion width="200" height="167"}xujnc1{/dmotion}

{dmotion width="200" height="167"}xurggf{/dmotion}

{dmotion width="200" height="167"}xulbe2{/dmotion}

top