ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 3-4 (Κ17)

PDF Εκτύπωση E-mail
Κυριακή, 13 Νοέμβριος 2011 03:00 | Συντάχθηκε απο τον/την sports-academies team   

Μεγάλο διπλό,σε μία δύσκολη έδρα...

Σπουδαία νίκη για την Κ17 του Ολυμπιακού,καθώς κατάφερε να πάρει τρείς πολύτιμους απέναντι σε έναν δυσκατάβλητο αντίπαλο.

Οι ποδοσφαιριστές του Δημήτρη Τερεζόπουλου άνοιξαν το σκορ στο 9΄μετά από κόρνερ που εκτελέστηκε  από τον Γκίνο και από κεφαλιά του Τζανετόπουλου η μπάλα κατέληξε στα δίχτυα του Ατρομήτου.

Μετά απο περίπου 13 λεπτά και συγκεκριμένα στο 22' ήρθε η απάντηση απο τους γηπεδούχους ο Κονταξής μπήκε από αριστερά και με πλασέ ισοφάρισε σε 1-1.

Γκόλ για τους ερυθρόλευκους στο 35’ ο Καρκασίνας με όμορφο πλασέ πραγματοποιεί το 1-2 ενώ στο 62’ ο Λιάτσι έκανε την σέντρα και ο Βέργος με κεφαλιά σημείωσε το τρίτο γκολ για τον Ολυμπιακό.

Ο Καρράς μείωσε για τους γηπεδούχους σε 2-3 στο 70΄ ενώ λίγο αργότερα στο 76΄ο Βουτσιώτης σκόραρε από πάσα του Βέργου και διεύρυνε σε 2-4.

Ένα λεπτό αργότερα, μετά από αδράνεια στην άμυνα του Ολυμπιακού, ο Μακρής μείωσε για τον Ατρόμητο διαμορφώνοντας  το τελικό 3-4.

AΤΡΟΜΗΤΟΣ:Κοκκάλης, Ζήνωνος (46’ Τζιτζικαλάκης), Μαρκάκης, Βαρδακώστας, Μακρής, Παπασπύρος (75’ Μπαστάκος), Κουτσούκης (70’ Καλλής), Πιαστόπουλος (46’ Θεοδωράκης), Καρράς, Κοβάτσης, Κονταξής(55’ Μιχαλάκης).

Ολυμπιακος:Μάνης, Γενιτσαρίδης, Σωτηράκος, Τζανετόπουλος, Μπαντούνας, Λιάτσι, Γκίνο, Καρκασίνας, Πασαλίδης, Βουτσιώτης, Βέργος.Τοκουντζής, Καλέργης, Μήτκας, Ποτουρίδης.Φουκαράς,Παπασάββας

 


YouCMSAndBlog Module Generator Wizard Plugin
YouCMSAndBlog Module Generator Wizard Plugin


ONLINE ΡΑΔΙΟΦΩΝΑ

 

YouCMSAndBlog Module Generator Wizard Plugin
ΜΟΝΙΜΕΣ ΣΤΗΛΕΣ


top